Castellammare di Stabia naar Seiano Veerboot

De Castellammare di Stabia Seiano veerdienst verbindt Italië met Italië. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Seremar. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 20 minuten.

Castellammare di Stabia Seiano vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Castellammare di Stabia - Seiano Veerbootmaatschappij

Castellammare di Stabia Gids

Gelegen in de provincie Napels in de regio Campanië in Zuid-Italië, Stabia is gelegen aan de baai van Napels ongeveer 30 km ten zuidoosten van Napels. De stad ligt naast de oude Romeinse stad van Stabiae die verwoest werd door de Vesuvius vulkaan uitbarsting in AD 79. De opgraving van de Romeinse villa's die geconserveerd zijn door de uitbarsting van de Vesuvius is momenteel aan de gang. De oude archeologische vondsten van Stabiae, samen met de mooie architectuur, de vele kerken, en de prachtige kunstwerken van het oude centrum van de stad maken Castellammare di Stabia een perfecte plek voor een ontspannen vakantie, voor degenen die van culturele uitstapjes en prachtige stranden houden.

De haven wordt momenteel gebruikt door commerciële, toeristische en vissersvaartuigen. Er zijn ook scheepswerven, en de haven is de derde grootste haven in Campania, na Napels en Salerno. Veerboten vanuit de haven gaan richting Capri en Sorrento.