Capri
Procida
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Capri - Procida

Capri naar Procida Veerboot

Er zijn ongeveer 6 wekelijkse afvaarten tussen Capri en Procida. Deze route wordt aangeboden door Alicost. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Capri Procida veerboten.

Capri Procida Vaartijden

Capri Procida vertrekt meestal vanuit Capri rond 09:45. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 1u30m.

Capri Procida Veerboot Prijzen

Capri Procida veerboot prijzen variëren tussen €48* en €97*. De gemiddelde prijs is €72*. De goedkoopste Capri Procida veerboot prijzen beginnen vanaf €24*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €72*. De gemiddelde prijs voor een auto is €179*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Capri naar Procida?

De afstand tussen Capri en Procida is ongeveer 32,7 km of 17,7 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Capri Procida veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Capri en Procida.

Kan ik te voet reizen van Capri naar Procida?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alicost tussen Capri en Procida.

Capri Procida Vaarschema's

Sorry, we hebben momenteel geen afvaart informatie voor Capri naar Procida. Kom later terug voor updates.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Capri - Procida Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Alicost
Gemiddelde prijs 88 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 1h 26m
Snelste Zeiltijd 1h 25m
Eerste veerboot 09:45
Laatste veerboot 09:50
Afstand 17 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Capri naar Procida?

De reistijd per veerboot van Capri naar Procida is ongeveer 1h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Capri naar Procida?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Capri naar Procida en dat is
  • Alicost

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Capri naar Procida?

Boek overtochten van Capri naar Procida via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Capri Gids

Capri is een Italiaans eiland gelegen aan de Tyrreense Zee vóór het Sorrento schiereiland. Capri is een populaire toeristische bestemming met veel bezoekers in de omgeving van Napels en Sorrento op het Italiaanse vasteland. Bezoekers kunnen ontspannen op de stranden en wilde dieren waaronder kwartels, roodborstjes, slechtvalken, houtsnippen, merels, gekko's, rode goudvis, zeepaling, sargos, zeebaarzen, harders omvat, en de blauwe hagedis van de Faraglioni spotten. Attracties op het eiland zijn onder andere de Villa San Michelle, gelegen op de top van de Fenicische Stappen op een hoogte van 327 meter boven zeespiegel. De villa heeft een panoramisch uitzicht op de stad en haven, het Sorrento schiereiland en de Vesuvius.
Het eiland heeft twee havens: de Marina Piccola en Marina Grande. Het eiland is bereikbaar per veerboot of draagvleugelboot vanaf Napels, Sorrento, Positano en Amalfi. Veerboten arriveren in de ochtend en vertrekken in de middag. De bootreis duurt ongeveer 80 minuten per veerboot en ongeveer 40 minuten per snelboot. De reistijden vanaf Sorrento zijn ongeveer 40 minuten per veerboot en 20 minuten per snelboot. Veerboten maken een tussenstop in Marina Grande, vanwaar u richting Capri stad kunt gaan. Vanuit Anacapri, een stoeltjeslift brengt passagiers naar de top van het eiland.


Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.


Capri naar Procida Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Alicost 09:50 11:15 1 uur 25 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.