Calvi
Savona
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Calvi - Savona

Calvi naar Savona Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Calvi Savona ferry ticket van Corsica naar Italië met directferries.nl en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Calvi Savona ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Kies nu Calvi Savona of een aleternatieve veerdienst naar Italië in onze Zoek en boek en ontdek hoe eenvoudig het is om uw ferry reserveren.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Calvi naar Savona?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Calvi naar Savona en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Calvi naar Savona?

Boek overtochten van Calvi naar Savona via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Calvi naar Savona?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Calvi naar Savona?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Calvi naar Savona?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Calvi Gids

Calvi is een stad en de haven gelegen in het departement Haute-Corse op het Franse eiland Corsica. De stad ligt ongeveer 95 km van Bastia en 24 km van L'Île-Rousse, en is de zetel van het kanton van Calvi en hoofdstad van het arrondissement Calvi. De stad is de thuisbasis van de 2e Buitenlandse Parachute Regiment van het Franse Vreemdelingenlegioen. De stad is ook naar verluidt de geboorteplaats van Christopher Columbus, en maakte in die tijd deel uit van de Genuese Rijk.
De moderne ferry terminal van de commerciële haven van Calvi ligt op slechts korte loopafstand van het centrum van de stad. De faciliteiten in de haven zijn beperkt, met onder andere openbare toiletten, verkoopautomaten en een kleine snack bar, maar het centrum van de stad biedt een breed scala aan winkels en diensten en ligt op korte loopafstand van de haven. Corsica Ferries verzorgd veerdiensten naar Nice met een reistijd van 3 uur aan boord de express-service, en 5 tot 6 uur aan boord de shuttle service. De veerbootmaatschappij SNCM biedt overtochten naar Nice, met een reistijd van 3 uur, en wekelijks diensten naar Marseille.


Savona Gids

De provinciestad Savona beschikt over de grootste haven van Noord-Italië. De stad ligt in de regio Ligurië en heeft meer te bieden dan alleen haar haven en industrie. Savona ligt aan de Middellandse Zee, ongeveer 40,23 kilometer ten westen van Genua en ongeveer 149,67 kilometer ten oosten van Nice in Frankrijk. In Savona bevinden zich een Middeleeuws fort, kunstgaleries, kathedralen en kleurrijke kusthuisjes.

De stad is gemakkelijk te bereiken per auto, trein of veerboot. Dankzij de ligging aan de kust is de haven Savona uitgegroeid tot een belangrijk industrieel knooppunt. Vanuit de haven van Savona vertrekken regelmatig cruiseschepen en veerboten.

In het Middeleeuwse centrum van de stad vindt u Fortezza Priamar. Dit zestiende-eeuwse fort kijkt uit over de Middellandse Zee en werd gebouwd door de Genuezen die wilden laten zien dat zij destijds de macht hadden over Savona. De indrukwekkende Cattedrale di Nostra Signora Assunta werd in de zestiende eeuw gebouwd ter vervanging van de in verval geraakte Iglesia de San Francisco.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.