brittany_ferries_normandie_express

Normandie Express

Verzorgd door Brittany Ferries op de route Caen Portsmouth & Cherbourg Portsmouth

Normandie Express is een high-speed catamaran die in staat is om passagiers, voertuigen en vracht te vervoeren, met een maximum snelheid van 42 knopen (ongeveer 78 kilometer per uur). Er is genoeg ruimte aan boord om te ontspannen, comfortabele stoelen, bars, cafe en een winkel, om het een plezierige ervaring te maken.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn geen hutten of gereserveerde plaatsen op dit schip. De ticketprijs is inclusief gratis accommodatie; een comfortabele verstelbare stoel.

Eten en drinken aan boord

Aan boord van de Normandie Express vindt u twee bars en een cafe. Het cafe is voorzien van comfortabele stoelen en tafels en serveert sandwiches, salades, gebak, snacks, koude dranken, thee en koffie. De twee bars serveren een scala aan drankjes waaronder fijne Franse en cocktails. De bars en cafe, bieden ruime zitplaatsen met een prachtig uitzicht, een perfecte plek om heerlijk te ontspannen.

Shoppen aan boord

Perfect voor geschenken, souvenirs, of een traktatie voor jezelf, de winkels aan boord bieden een uitgebreide waaier van sterke drank, wijn, tabak, parfums en cosmetica, lederwaren, snoepgoed, speelgoed, mode, decoratie, souvenirs, kranten, games, camera's, zonnebrillen , sieraden en nog veel meer! Alle tegen voordelige prijzen, en zeker de moeite waard. Passagiers kunnen echter aan boord zowel met Ponden als met Euro's betalen, contanten, met een creditcard of bankpas. Prijzen zijn weergegeven in beide valuta's en u kunt verschillende betaalmethoden combineren.

Extra faciliteiten aan boord

Aanvullende faciliteiten omvatten een open zonnedek, speelautomaten, baby lounge, toeristische informatie en een wisselkantoor.

Reizen met kinderen

De Normandie Express beschikt over een speelkamer.

Toegankelijkheid

Vanwege het ontwerp van dit schip, is het moeilijk voor passagiers met een beperkte mobiliteit om toegang te krijgen tot de verschillende faciliteiten.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Normandie Express gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Normandie Express

brittany_ferries_normandie_express_bar brittany_ferries_normandie_express_bar_area brittany_ferries_normandie_express_cakes brittany_ferries_normandie_express_drinks_in_front_of_the_bar brittany_ferries_normandie_express_large_seating-area brittany_ferries_normandie_express_lounge brittany_ferries_normandie_express_reclining_seats brittany_ferries_normandie_express_seating_area brittany_ferries_normandie_express_shop brittany_ferries_normandie_express_shop_2

Normandie Express Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip