brittany_ferries_etretat

Etretat

Verzorgd door Brittany Ferries op de route Le Havre Portsmouth & Portsmouth Santander

Deze ferry zonder onnodig franjes, maar toch comfortabel wordt door Brittany Ferries aangeboden op de routes van Portsmouth naar zowel Santander als Le Havre. De capaciteit van Etretat is 375 passagiers en 200 voertuigen. De faciliteiten aan boord omvatten een zelfbedieningsrestaurant, een bar, speelhal, boutique winkel, film loungeen er zijn 103 hutten van verschillende grootten voor een ontspannend en comfortabel verblijf.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is een breed scala aan hutaccommodatie beschikbaar aan boord, met 4-bed binnen en buiten hutten, waarvan sommige huisdiervriendelijk zijn, en allemaal uitgerust met een eigen badkamer en voorzien van airconditioning. Kinderbedjes zijn beschikbaar op aanvraag. Gehandicapte hutten zijn ook beschikbaar. Zitplaatsen zijn ook beschikbaar in de lounge aan boord.

Toegankelijkheid

Het schip is rolstoelvriendelijk met gehandicapte parkeergelegenheid dicht bij personenliften alsook speciaal ingerichte hutten. Neem contact op met de veerbootmaatschappij vóór vertrek als u van deze diensten gebruik wilt maken.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Etretat gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Etretat Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip