brittany_ferries_cap_finistere

Cap Finistère

Verzorgd door Brittany Ferries op de route Bilbao Portsmouth & Portsmouth Santander

Cap Finistère, de nieuwste toevoeging aan de vloot van Brittany Ferries voelt als een "boutique hotel". Het schip heeft een intieme, minder formele sfeer, met behoud van een gevoel van ruimte en comfort. Meer dan 10 miljoen pond miljoen pond werd besteed aan dit schip om het een zeer comfortabele schip te maken. Aan boord zijn er onder andere. ontspanning gebieden, buitendekken en cafes, make-overs en massage sessies.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Cap Finistère beschikt over tal van ensuite hutten, eigen badkamer en airconditioning. Er zijn ook een aantal cabines aangepast voor passagiers met beperkte mobiliteit. Alle hutten zijn voorzien van zeep en douche gel en een stopcontact. Stoelen kunnen niet van tevoren worden geboekt.

Eten en drinken aan boord

Het restaurant Le Café du Port aan boord van de Cap Finistère, heeft een intieme sfeer, heeft zitplaatsen aan beide zijden van het schip.

U kunt keuzen uit een twee- tot vier gangen menu, tegen lage prijzen.

Er is een geweldige keuze aan Franse wijnen. De Blue Marine cafe op het boven buitendek serveert een selectie van self-service snacks, zoals pizza, pasta, hamburgers en salades. Bij slechte weersomstandigheden en tijdens het laagseizoen kan het cafe (tijdelijk) gesloten zijn. Le Petit Marche, gelegen in de buurt van de restaurant, is ideaal voor reizigers die een snack in plaats van een volledige maaltijd willen. Le Petit Marche biedt een scala aan broodjes, snacks en gebak, plus een aantal gezonde opties. De lounge bar 'Planets Bar' biedt alles wat men mag verwachten, van de beste Franse wijnen tot cocktails. Warme en koude dranken en snacks zijn ook beschikbaar. De Cap Finistère' bar, met mooi uitzicht biedt passagiers een adembenemend plaatje en een schitterende omgeving om ontspannen te zeilen. Bij slechte weersomstandigheden en tijdens het laagseizoen kan het cafe (tijdelijk) gesloten zijn.

Shoppen aan boord

De winkels op dek 7 bieden een uitgebreide waaier van sterke drank, wijn, tabak, parfums en cosmetica, lederwaren, snoepgoed, speelgoed, mode, decoratie, souvenirs, kranten, games, camera's, zonnebrillen , sieraden en nog veel meer. Passagiers kunnen echter aan boord zowel met Ponden als met Euro's betalen, contanten, met een creditcard of bankpas. Prijzen zijn weergegeven in beide valuta's en u kunt verschillende betaalmethoden combineren.

Extra faciliteiten aan boord

Het schitterende buiten zwembad biedt passagiers de perfecte gelegenheid om te ontspannen. Ontspan op een ligbed aan het zwembad of geniet van een drankje aan de bar. Cap Finistère heeft genoeg dekruimte, een rustige plek om te ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht. Sinds kort is er een speciale ruimte gecreëerd op dek 10 waar honden veilig kunnen spelen en bewegen. Er zijn twee bioscopen aan boord en een bagageruimte. 'Wi-Fi' is ook beschikbaar aan de informatiebalie tegen een vergoeding. De geldautomaten leveren ook eurobiljetten.

Reizen met kinderen

Op dek 10 ligt de speelzaal met verschillende spelletjes.

Toegankelijkheid

Er zijn speciale hutten aangepast voor passagiers met beperkte mobiliteit Gehandicaptentoiletten bevinden zich overal en zijn per lift bereikbaar.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Cap Finistère gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Cap Finistère

brittany_ferries_cap_finistere_2_bed_deluxe_cabin brittany_ferries_cap_finistere_2_bed_inside_cabin brittany_ferries_cap_finistere_2_bed_outside_cabin brittany_ferries_cap_finistere_2_bed_outside_cabin_2 brittany_ferries_cap_finistere_2_large_4_bed_cabin brittany_ferries_cap_finistere_2_large_4_bed_pet_finisterecabin brittany_ferries_cap_finistere_bar brittany_ferries_cap_finistere_bar_2 brittany_ferries_cap_finistere_eating_on_the_deck brittany_ferries_cap_finistere_kids_area brittany_ferries_cap_finistere_planets_bar brittany_ferries_cap_finistere_planets_bar_2 brittany_ferries_cap_finistere_restaurant brittany_ferries_cap_finistere_restaurant_2 brittany_ferries_cap_finistere_seating_area brittany_ferries_cap_finistere_swimming_pool brittany_ferries_cap_finistere_wheelchair_4_bed_outside_cabin

Cap Finistère Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip