brittany_ferries_baie_de_seine

Baie de Seine

Verzorgd door Brittany Ferries op de route Bilbao Portsmouth & Le Havre Portsmouth

De Baie de Seine is het tweede schip van de 'économie' vloot van Brittany Ferries en biedt een eenvoudige maar zeer comfortabele dienst. Vroeger met DFDS als Sirena Seaways, de Baie de Seine heeft een capaciteit van 610 passagiers en beschikbaarheid voor meer dan 200 voertuigen. Aan boord vindt u een self-service restaurant met beperkte keuze, een kleine bar en een café, boetiek, beperkt aantal zitplaatsen, een reeks van hutten met eigen badkamer, gratis Wi-Fi en een speelplaats voor de kinderen.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er is breed scala van hutaccommodatie beschikbaar aan boord de Baine de Seine zoals 2, 3 en 4-bed binnen en buiten hutten die allemaal zijn uitgerust zijn met een eigen badkamer en zijn voorzien van airconditioning. Kinderbedjes zijn beschikbaar op aanvraag. Gehandicapte hutten zijn ook beschikbaar.

Eten en drinken aan boord

Het self-service restaurant is gevestigd op dek 8, met een selectie van heerlijke warme en koude gerechten, evenals snacks en desserts biedt. U kunt ontspannen met een drankje bij de bar met een prachtige uitzicht. De bar biedt een scala aan bieren, Franse wijnen, frisdranken en lichte snacks. Er is ook een café op het benedendek.

Shoppen aan boord

De boetiek biedt passagiers de mogelijkheid om cadeaus te kopen voor zichzelf of anderen. U kunt pick-up items, zoals sterk drank, wijn, tabak, parfum en cosmetica, plus nog veel meer voor zeer redelijke prijzen kopen.

Toegankelijkheid

Het schip is rolstoelvriendelijk met gehandicapte parkeergelegenheid dicht bij personenliften alsook speciaal ingerichte hutten. Neem contact op met de veerbootmaatschappij vóór vertrek als u van deze diensten gebruik wilt maken.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Baie de Seine gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Baie de Seine

brittany_ferries_baie_de_seine_bar brittany_ferries_baie_de_seine_outisde brittany_ferries_baie_de_seine_reading_lounge brittany_ferries_baie_de_seine_restaurant brittany_ferries_baie_de_seine_self_service

Baie de Seine Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip