Bastia
Portoferraio
Veerboten naar Elba
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Bastia - Portoferraio

Veerboot van Bastia naar Portoferraio

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Bastia en Portoferraio. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Corsica Ferries. Bastia Portoferraio veerboten kosten tussen €44 en €210, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief eventuele servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Bastia Portoferraio veerboten.

Bastia Portoferraio Veerboot Tijden

De eerste Bastia Portoferraio ferry vertrekt meestal vanuit Bastia rond 06:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 06:30.

Hoe lang is de veerboot van Bastia naar Portoferraio?

Bastia Portoferraio Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u30m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Bastia Portoferraio Vaarschema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Bastia naar Portoferraio. Deze afvaarten worden verzorgd door Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Bastia Portoferraio Veerboot Prijzen

Bastia Portoferraio veerboot prijzen variëren tussen €44* en €210*. De gemiddelde prijs is €122*. De goedkoopste Bastia Portoferraio veerboot prijzen beginnen vanaf €23*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €76*. De gemiddelde prijs voor een auto is €172*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Bastia naar Portoferraio?

De afstand tussen Bastia en Portoferraio is ongeveer 60,5 mijl (97,4 km) of 52,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Bastia Portoferraio veerboot?

Ja, Corsica Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Bastia en Portoferraio. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Bastia en Portoferraio.

Kan ik te voet reizen van Bastia naar Portoferraio?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Corsica Veerboten tussen Bastia en Portoferraio.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Bastia naar Portoferraio?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Bastia naar Portoferraio met Corsica Ferries. Houd er rekening mee dat je huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdieren onderbrengt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Corsica naar Elba.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Bastia - Portoferraio Route-overzicht
Land van vertrek Frankrijk
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Corsica Ferries
Gemiddelde prijs 155 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 1h 30m
Eerste veerboot 06:30
Afstand 52 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Bastia naar Portoferraio?

De reistijd per veerboot van Bastia naar Portoferraio is ongeveer 1h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Bastia naar Portoferraio?

De prijs van de ferry overtocht van Bastia naar Portoferraio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Bastia naar Portoferraio is 143 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Bastia naar Portoferraio?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Bastia naar Portoferraio en dat is
  • Corsica Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Bastia naar Portoferraio?

Boek overtochten van Bastia naar Portoferraio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Bastia naar Portoferraio?

Ja, je kunt als voetpassagier van Bastia naar Portoferraio reizen met
  • Corsica Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Bastia naar Portoferraio?

Ja, je kunt met een voertuig van Bastia naar Portoferraio reizen met
  • Corsica Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Bastia naar Portoferraio?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Corsica Ferries

Wat is de afstand tussen Bastia en Portoferraio?

De afstand van Bastia naar Portoferraio is ongeveer 52 zeemijlen.

Bastia Gids

Bastia ligt in het Franse departement Haute-Corse, in het noordoosten van het eiland Corsica. De stad heeft de grootste haven van Corsica en is de belangrijkste commerciële stad van het eiland. Het havengebied bestaat uit drie verschillende havens: de ouden haven (Vieux Port) ligt aan een smalle baai en wordt voornamelijk gebruikt door vissers en plezierboten. Verder naar het noorden bevinden zich de commerciële haven en de marina van Toga.

Op Corsica is veel te zien en te doen. Liefhebbers van geschiedenis kunnen hun hart ophalen in het Corsica Museum of een bezoek brengen aan Saint-Jean Baptiste, een zeventiende-eeuwse kerk met twee enorme roomkleurige klokkentorens. Ook te bezichtigen is het voormalige paleis van de Genuese gouverneurs, waar nu het Musée de Bastia is gevestigd.

Vanuit de haven van Bastia vertrekken veerboten naar Frankrijk (Marseille, Nice en Toulon) en Italië (Genua, La Spezzia, Livorno, Piombino, Savona, Portoferraio).


Portoferraio Gids

Portoferraio ligt aan de noordoostkust van het Italiaanse eiland Elba. Portoferraio is een van de oudste steden op het eiland met wortels die teruggaan naar de Liguriërs, Etrusken en de oude Grieken. Uiteindelijk werd Portoferraio een Romeinse kolonie genaamd Fabricia. De stad stond ook onder het bewind van Cosimo I dei Medici, die de stad opnieuw vormgaf en de naam veranderde naar Cosmopoli. Populaire toeristische attracties in Portoferraio zijn onder andere de Romeinse kerk Santo Stefano alle Trane, Villa dei Mulini en Villa San Martino, het Etruskische fort Castiglione, het Pinacoteca Foresiana, het internationale kunstcentrum Italo Bolano en de botanische tuin van Ottone.

Op een paar kilometer afstand van Portoferraio, in de richting van Bagnaia, ligt de inham van Le Grotte, waar bezoekers de overblijfselen kunnen bewonderen van een villa uit de Romeinse tijd. Dit grote complex bevat onder andere grote terrassen die uitkijken over zee en een zwembad met verwarming en watercirculatiesysteem. Zo krijgt u een geweldige inkijkje in het leven van de Romeinen.

Vanuit de haven van Portoferraio vertrekken dagelijks veerboten naar Plombino, Bastia en Cavo.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.