balearia_caribbean_bahama_mama

Bahama Mama

Dit schip wordt niet meer bediend door Balearia Caribbean.

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Balearia Caribbean en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

Voorheen bekend als de Alhucemas en deel van de Balearia plus vloot, de Bahama Mama is een snelle modern schip en beschikt over een bar, een cafetaria, een groot aantal hutten, een speelplaats voor de kinderen, bagagekluizen, een lounge met gereserveerde zitplaatsen, een winkel, solarium, diverse restaurants en een zwembad. De Bahama Mama heeft een passagierscapaciteit van maximal 1000 personen en kan ongeveer 100 voertuigen vervoeren.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Bahama Mama heeft ongeveer 48 hutten aan boord van alle verschillende klassen en maten, waaronder 2 suites uitgerust met airconditioning, kasten, volledig ingerichte badkamers en een anti-allergie reinigingssysteem. Comfortabele stoelen zijn ook beschikbaar voor passagiers die geen hutten willen.

Shoppen aan boord

De Bahama Mama beschikt over een winkel waar u een scala aan cosmetica, parfums, snoep, reisbenodigdheden en geschenken kunt kopen.

Reizen met kinderen

Aan boord vindt u een speelplaats waar u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen.

Toegankelijkheid

Alle dekken aan boord zijn per lift bereikbaar. Speciale hutten voor gehandicapte passagiers zijn ook beschikbaar.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Bahama Mama gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Bahama Mama

balearia_caribbean_bahama_mama_1 balearia_caribbean_bahama_mama_cabin balearia_caribbean_bahama_mama_cabin2 balearia_caribbean_bahama_mama_seating balearia_caribbean_bahama_mama_seating_2 balearia_caribbean_bahama_mama_seating_area balearia_caribbean_bahama_mama_shop balearia_caribbean_bahama_mama_swimming_pool

Bahama Mama Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip