Veerboten naar Baja California Sur
Veerboten via 2 routes en 3 havens
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Baja California Sur

Nieuwste aanbiedingen voor Baja California Sur

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veerboten naar Baja California Sur

Baja California Sur, of ‘Southern Lower California’ is een kleine staat in het noordwesten van Mexico, thuisbasis van een reeks opmerkelijke dieren in het wild en gevarieerd landschap.

Hoewel het de op één na kleinste is, het is eigenlijk de langste staat met meer dan 2000km van prachtige kustlijn. Het bergachtige landschap stijgt boven de grote kustvlakten, met een aantal gebieden die geen regen hebben gezien voor decennia.

Met de Stille Oceaan in het westen en de Golf van Californië in het oosten, verse vis is prominent. Een lokale favoriet is gepaneerde en gebakken mosselen vergezeld met verse tortilla's. Manta ray, een lokale lekkernij is ook op het menu te vinden.

Zorg ervoor dat je een aantal van de vele lokale vruchten proeft, de meest populaire zijn groene papaja, dadels, guave en Pitahayas.

De grootste stad en de hoofdstad La Paz is een eigenzinnige en kosmopolitische badplaats met veel winkels, restaurants en bars. Zorg ervoor dat je een dagtocht naar Espiritu Santo, een UNESCO-werelderfgoed organiseert. De collectie van 244 kleine eilandjes en prachtige kliffen in ondiepe wateren maken het ideaal voor een kajak tour.

De prachtige Land's End is in Cabo San Lucas te vinden, op zuidelijkste puntje van de staat. Slechts een korte boottocht weg, ligt een prachtige mijlpaal bestaande uit natuurlijke bogen en grillige rotsen, vergezeld van zeeleeuwen en pelikanen.

Cabo San Lucas is ook de thuisbasis van een aantal mooie stranden. Playa Medano is ideaal voor zon en jetski liefhebbers, terwijl Playa Solmar erg mooi is, maar heeft gevaarlijke rip getijden.

La Paz biedt de enige haven. Er zijn routes over de Golf van Californië naar Topolobampo en Mazatlan, met 7 en 3 afvaarten per week respectievelijk. De laatste is verder naar het zuiden, met een gemiddelde reistijd van ongeveer 18 uur, terwijl Topolobampo ligt op slechts 7 uur rijden.

Baja Ferries gebruikt 2 schepen voor deze overtochten. De California Star heft een capaciteit van 100 auto's en 900 passagiers, terwijl de La Paz Star tot 200 personen kan vervoeren. Beide schepen zijn comfortabel en voorzien van airconditioning met restaurants, bars en cafetaria's.

Baja California Sur klantenrecensies

  • "Oversteek baja Californië sur, mexico"

    Prima te doen deze oversteek, wij hadden slaapcabine genomen, keurig verzorgd, bedjes waren opgemaakt, kleine badkamer, met douche en toilet, het leek net een caravan. We kwamen aan boord en zijn meteen naar bed gegaan. Hebben de rest van het schip niet gezien. Je wordt 's morgens gewekt, en een uur later moet je boven aan dek staan. Zorg wel dat je een tasje met slaapbenodigdheden bij je hebt wat het is niet de bedoeling dat je je koffers mee in je cabine neemt, die check je van te voren in als bij een vliegtuig.

    Lees meer Lees minder

Aan boord van de schepen

Neem voor vertrek al een kijkje aan boord van de veerboten.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking