Arrecife
Huelva
Veerboten naar Spanje
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Arrecife - Huelva

Arrecife naar Huelva Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Arrecife en Huelva. 2 maatschappijen bevaren deze route Fred Olsen Express & Naviera Armas. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Arrecife Huelva veerboten.

Arrecife Huelva Veerdienst Tijden

Arrecife Huelva veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Arrecife rond 15:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 28u 0m.

Arrecife Huelva Veerboot Prijzen

Arrecife Huelva veerboot prijzen variëren tussen €272* en €1197*. De gemiddelde prijs is meestal €610*. De goedkoopste Arrecife Huelva veerboot prijzen beginnen vanaf €40*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €377*. De gemiddelde prijs voor een auto is €558*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Arrecife naar Huelva?

De afstand tussen Arrecife en Huelva is ongeveer 721,0 mijl (1160,3 km) of 626,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Arrecife Huelva veerboot?

Ja, Fred Olsen Express, Naviera Armas staan auto's aan boord toe op veerboten tussen Arrecife en Huelva. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Arrecife en Huelva.

Kan ik te voet reizen van Arrecife naar Huelva?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Fred Olsen Express, Naviera Armas tussen Arrecife en Huelva.

Arrecife Huelva Veerdienst schema's

  • Naviera Armas - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Alternatieven voor Arrecife - Huelva

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Lanzarote naar Spanje.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Arrecife - Huelva Route-overzicht
Land van vertrek Spanje
Land van bestemming Spanje
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Fred Olsen Express & Naviera Armas
Gemiddelde prijs 680 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 28h 0m
Eerste veerboot 15:30
Afstand 626 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Arrecife naar Huelva?

De reistijd per veerboot van Arrecife naar Huelva is ongeveer 28h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Arrecife naar Huelva?

De prijs van de ferry overtocht van Arrecife naar Huelva kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Arrecife naar Huelva is 788 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Arrecife naar Huelva?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Arrecife naar Huelva en dat is
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Arrecife naar Huelva?

Boek overtochten van Arrecife naar Huelva via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Arrecife en Huelva?

De afstand van Arrecife naar Huelva is ongeveer 626 zeemijlen.

Arrecife Gids

De stad Arrecife ligt op het eiland Lanzarote, en maakt deel uit van de Canarische Eilanden in Spanje. Arrecife heeft zijn naam te danken aan de rock rif ('Arrecife' is Spaans voor 'reef'), die het strand in de stad beslaat. De stad is gelegen aan de oostkust van het eiland en de haven biedt verbindingen naar de andere Canarische Eilanden en naar andere bestemmingen in Europa en het vasteland van Afrika.
Bezienswaardigheden zijn onder andere El Charco de San Gines, een zout-water lagoon in het centrum van de stad, omringd door huizen. La Casa de Los Arroyo is een patriarchale residentie emblematisch van Arrecife en een verklaard historisch monument waar de "Blas Cebrera" Wetenschappelijk centrum staat.
De beschikbare bestemmingen vanuit de haven zijn Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma en Huelva.


Huelva Gids

Huelva is gelegen in het westelijke deel van de regio Andalusië, in het zuiden van Spanje. De Costa de la Luz ("Kust van het Licht"), aan de oevers van de Atlantische Oceaan, biedt haar bezoekers eindeloze stranden, landschappen van dennen en jeneverbes, en een groot aantal vissen steden en dorpen. De kust reikt tot het Nationaal Park van Doñana, dat is uitgeroepen tot biosfeerreservaat en een World Heritage Site van de UNESCO. Culturele attracties Huelva's zijn onder meer de barokke architectuur in de Condado gebied, en de Columbus Route van de sites verbonden met Christoffel Columbus (Moguer, Huelva, Palos de la Frontera, uit wiens dock de grote ontdekkingsreiziger zeilde naar Amerika, en Mazagón). Een van de hoogtepunten van de kalender van de festiviteiten is de bedevaart van El Rocio, verklaarde van International Toeristisch Belang.

De haven van Huelva is verdeeld in twee sectoren: de binnenste poort, gelegen in de stad en de voorhaven dat is waar de meeste activiteit plaatsvindt. De Innerlijke Port werd gebouwd in 1972. De Oost Wharf, vervangen geconstrueerd havenfaciliteiten van inferieure kwaliteit die werden gebouwd tussen 1900 en 1910. Op het moment dat het wordt gebruikt door kleinere verkeer inclusief toeristische boten. De voorhaven, die zes werven heeft, werd gebouwd start in 1965 en is gelegen in het zuiden van de rivier de Tinto.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.