anek_superfast_olympic_champion

Olympic Champion

Verzorgd door Anek Superfast op de route Ancona Patras & Igoumenitsa Venetië

De toepasselijk genaamde Olympic Champion is de snelste ferry in haar categorie die dienst doet in de Adriatische zee en behaalt een topsnelheid van 30 knopen. Gebouwd in 2000 in Noorwegen en combineert technologie met luxe en comfort. Er is plaats voor 1800 passagiers en 670 voertuigen en de Olympic Champion beschikt over een breed scala kwaliteitsfaciliteiten die u tijdens uw overtocht bezig houden; Van een zwembad tot een casino, u vindt het werkelijk allemaal.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Aan boord vindt u een breed scala aan hutten. Of u nu op zoek bent naar iets goedkoops of de overtocht in luxe wilt doorbrengen de Olympic Champion heeft het allemaal. Wanneer een hut niets is voor u kunt u vooraf een van de 203 vliegtuigstoelen boeken.

Eten en drinken aan boord

Geniet van een verrukkelijke maaltijd in het a la carte restaurant aan boord van de Olympic Champion, of wanneer u dit liever heeft is er een zelfbedieningsrestaurant waar u zelf uit uitgestald voedsel uw maaltijd kunt kiezen. Snacks, warme- en alcoholische drankjes zijn verkrijgbaar bij de Café Bar of de Music Bar.

Extra faciliteiten aan boord

In het zomerseizoen zijn er twee jacuzzi's en een dompelbad waar u kunt afkoelen tijdens het zonnebaden op het open dek. Wi-Fi is beschikbaar in het hele schip. Er is tevens een internetcafé waar u kunt ontspannen en op het web kunt surfen. Er is een geldautomaat voor degenen die geld willen opnemen. Er is een telefooncel voor het geval uw mobiele telefoon niet zou werken en er is tevens een speelhoek voor kinderen.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Olympic Champion gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Olympic Champion

anek_superfast_olympic_champion_4_berth_cabin anek_superfast_olympic_champion_bar_area anek_superfast_olympic_champion_bar_tables anek_superfast_olympic_champion_buffet anek_superfast_olympic_champion_outside_cabin anek_superfast_olympic_champion_pool anek_superfast_olympic_champion_reception anek_superfast_olympic_champion_restaurant anek_superfast_olympic_champion_restaurant_entrance anek_superfast_olympic_champion_seaview_lounge anek_superfast_olympic_champion_shop anek_superfast_olympic_champion_view

Olympic Champion Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip