anek_superfast_audacia

Audacia

Dit schip wordt niet meer bediend door Anek Superfast.

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Anek Superfast en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

De Audacia wordt van Grimaldi Holdings gehuurd en biedt de 500 opvarenden een onvergetelijke reiservaring. Deze moderne ferry die pas in 2007 gebouwd is biedt de totaalervaring. Of u in een restaurant wilt zitten en genieten, winkelen of zelfs uitrusten in een hut, de Audacia zal u niet teleurstellen.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

U heeft de keuze uit 66 hutten, allen met eigen badkamer. De binnenhutten hebben elk plek voor 4 passagiers met éénpersoonsbedden. De buitenhutten hebben eveneens plek voor 4 in éénpersoonsbedden, maar deze hutten hebben een groot raam dat uitkijkt op zee. Tevens zijn er hutten beschikbaar voor invaliden.

Eten en drinken aan boord

Er is een voortreffelijk zelfbedieningsrestaurant met een fantastisch aanbod en drie typen menu's gericht op hoeveel honger u heeft en voor redelijke prijzen. Voor de kleineren is er tevens een kindermenu. Wanneer u liever iets lichts heeft kunt u tijdens de vaart terecht bij de Zinc Bar voor een snack met een warm of koud drankje.

Extra faciliteiten aan boord

Wi-Fi is beschikbaar over het hele schip. Er is tevens een internetcafé waar u kunt ontspannen en op het web kunt surfen. Er is een geldautomaat voor degenen die geld willen opnemen. Als u een hond heeft zijn er zeer comfortabele hokken beschikbaar of, als u dat wenst, het is toegestaan om honden mee op het dek te nemen wanneer u van het zeezicht wilt genieten.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Audacia gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Audacia

anek_superfast_audacia_bar_area anek_superfast_audacia_bar_area_2 anek_superfast_audacia_bar_cafeteria anek_superfast_audacia_rest_area anek_superfast_audacia_rest_area_2 anek_superfast_audacia_self_service_restaurant anek_superfast_audacia_zinc_bar

Andere Anek Superfast Schepen

Audacia Recensies.

3.0
van 5

Dit schip werd aanbevolen door 0% van onze klanten

 • Algemeen:3.0
 • Personeel:3.0
 • Catering:3.0
 • Punctualiteit:3.0
 • Netheid aan boord:3.0
 • "overtoch Venetie-Igoumenitsa"

  Schip voer op vooraf geplande tijden. Geen geweldig luxe overtocht; hutaccomodatie weinig op aan te merken hoewel toilet niet goed werkte; basisvoorziening wel op orde, weinig luxe, redelijk self bedieningsrestaurant, personeel zou wat vriendelijke kunnen zijn. Op en afrijden met aanhanger werd begeleid door personeel dat tegenstrijdige opdrachten uitdeelde en werkelijk geen woord engels/duits of frans sprak (en dat op een internationale veerboot). Eerder ervaringen met Minoian Lines zorgen ervoor dat we volgende keer weer met die maatschappij zullen varen.Anek Lines is meer een schip voor vrachtvervoer met passagiersaccomodatie.

  • Algemene beoordeling:
  • Algemeen:
  • Catering:
  • Netheid aan boord:
  • Personeel:
  • Punctualiteit:
  • Aanbevolen?
   Nee

  Beoordeeld op door Anonieme die met Anek Superfast reisde aan boord van de Audacia.

  Lees meer Lees minder