anek_lines_kriti_i

Kriti I

Verzorgd door Anek Lines

Kriti I, ook de naam van het grootste eiland van Griekenland Kreta, is het zusterschip van de Kriti II. Gebouwd in de Japanse scheepswerf Koyo, Kriti I heeft een passagierscapaciteit van rond 1500 en biedt plaats aan maximaal 650 voertuigen. Aan boord zijn er een enorme hoeveelheid voorzieningen waaronder tal van bars en restaurants verspreid over een aantal dekken, evenals een selectie van hutaccommodatie.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Kriti I beschikt over een selectie van prachtig ingericht en ruim binnen en buiten hutten, beschikbaar in een verscheidenheid van 2, 3 of 4-bed hutten. Voor degenen die willen wat meer luxe willen, luxe hutten zijn ook beschikbaar. 208 comfortabele vliegtuig-stijl zetels zijn ook beschikbaar.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Kriti I gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Andere Anek Lines Schepen

Kriti I Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip