Ancona
Stari Grad
Veerboten naar Eiland Hvar
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ancona - Stari Grad

Ancona naar Stari Grad Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Ancona Stari Grad tussen Italië en Eiland Hvar te vinden.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Ancona Stari Grad ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Selecteer simpelweg het land van vertrek en vervolgens Ancona Stari Grad of een andere route, gevolgd door het aantal reizigers en klik op zoek!

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Ancona naar Stari Grad?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Ancona naar Stari Grad en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ancona naar Stari Grad?

Boek overtochten van Ancona naar Stari Grad via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Ancona naar Stari Grad?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Ancona naar Stari Grad?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Ancona naar Stari Grad?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Ancona Gids

De stad Ancona ligt in de regio Marche, Midden-Italië en ongeveer 280 km ten noordoosten van Rome. De stad is gelegen aan de Adriatische Zee tussen de hellingen van de twee uiteinden van de kaap van Monte Conero, Monte Astagno en Monte Guasco. De haven is een van de belangrijkste van de Adriatische Zee gebied, met name voor het passagiersvervoer. Eén van de belangrijkste plaatsen in de stad is de kathedraal van Ancona, die gewijd is aan Cyriacus van Jeruzalem. De kathedraal werd ingewijd in het begin van de 11e eeuw en compleet in 1189. De kathedraal heeft een twaalfhoekige koepel over het centrum enigszins veranderd door Margaritone d'Arezzo in 1270. De voorgevel heeft een gotische portaal, toegeschreven aan Giorgio da Como (1228), en was bedoeld om een laterale boog aan elke kant te kunnen hebben.
De haven van Ancona is verbonden met verschillende landen in de Adriatische gebied waaronder Griekenland, Turkije, Kroatië, Albanië en Montenegro. De haven ziet een jaarlijkse doorzet van meer dan een miljoen passagiers. De beschikbare bestemmingen zijn onder andere Split, Rijeka, Zadar, Hvar, Dubrovnik, Bari, Patras en Igoumenitsa. De haven heeft veel faciliteiten zoals een café en een convenience markt en toiletfaciliteiten. Er zijn parkeergelegenheid beschikbaar voor zowel korte als lange verblijven. Speciale parkeerplaatsen voor gehandicapte passagiers zijn ook beschikbaar.


Stari Grad Gids

Stari Grad is een populaire locatie, dat een toegangspoort is tot het Nationaal Park Paklenica en bevindt zich ongeveer 45 km ten noordoosten van Zadar. De stad is gelegen aan de noordelijke kant van het eiland Hvar in de Dalmatië regio van Kroatië en aan de oostkant van een lange beschermde baai, en wordt beschouwd als een van de oudste steden van Europa. Bussen maken de stad gemakkelijk bereikbaar, en stoppen in het centrum, zowel binnen als buiten het Hotel Alan op de Dr. Franje Tudmana. Veel mensen komen naar Stari Grad om te profiteren van de overvloedige campings daar, vooral omdat het aangrenzende Nationaal Park maakt kamperen niet toe.
Door rond te lopen centrum Stari Grad's, langs de smalle straatjes en door kleine vierkantjes, is het niet moeilijk om zijn historische verleden en misschien wel de meest populaire attractie is Tvrdalj, dat is een groot goed bewaard gebleven kasteel dat ooit toebehoorde aan de Kroatische dichter Petar waarderen Hektorovic. Let op de Latijnse en Kroatische inscripties in de muren en het standbeeld van Petar Hektorovic in de voorkant van het kasteel.
Vanuit de haven van de stad, veerdiensten zijn beschikbaar naar Pescara, Ancona, Rijeka, Korcula, Dubrovnik en Mljet.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.