Amalfi
Procida
Veerboten naar Gulf of Napoli
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Amalfi - Procida

Amalfi naar Procida Veerboot

Er zijn ongeveer 6 wekelijkse afvaarten tussen Amalfi en Procida. Deze route wordt aangeboden door Alicost. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Amalfi Procida veerboten.

Amalfi Procida Veerboot Tijden

Amalfi Procida veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Amalfi rond 08:25. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 2u 50m.

Amalfi Procida Veerboot Prijzen

Amalfi Procida veerboot prijzen variëren tussen €61* en €344*. De gemiddelde prijs is meestal €164*. De goedkoopste Amalfi Procida veerboot prijzen beginnen vanaf €32*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €164*. De gemiddelde prijs voor een auto is €250*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Amalfi naar Procida?

De afstand tussen Amalfi en Procida is ongeveer 65,5 km of 35,4 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto op de Amalfi Procida veerboot?

Nee, de veerbootmaatschappijen staan momenteel auto's toe aan boord tussen Amalfi en Procida.

Kan ik te voet reizen van Amalfi naar Procida?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Alicost tussen Amalfi en Procida.

Amalfi Procida Vaarschema's

Sorry, we hebben momenteel geen afvaart informatie voor Amalfi naar Procida. Kom later terug voor updates.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Amalfi - Procida Route-overzicht
Land van vertrek Italië
Land van bestemming Italië
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Alicost
Gemiddelde prijs 124 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 2h 50m
Eerste veerboot 08:25
Afstand 35 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Amalfi naar Procida?

De reistijd per veerboot van Amalfi naar Procida is ongeveer 2h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Amalfi naar Procida?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Amalfi naar Procida en dat is
  • Alicost

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Amalfi naar Procida?

Boek overtochten van Amalfi naar Procida via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Amalfi Gids

Amalfi is een stad en gemeente in de provincie Salerno, in de regio Campania, Italië, aan de Golf van Salerno. De stad is gelegen aan de monding van een diep ravijn, aan de voet van de Monte Cerreto (1315 meter), omringd door dramatische kliffen en kustlandschap. Amalfi is de belangrijkste stad van de kust, genoemd Costiera Amalfitana (Amalfi Coast), en is vandaag de dag een belangrijke toeristische bestemming, samen met andere steden aan dezelfde kust, zoals Positano, Ravello en anderen. Amalfi is een aangewezen UNESCO World Heritage Site.

Sint-Andreas kathedraal (Duomo) kijkt uit op de Piazza Duomo, het hart van Amalfi. De kathedraal dateert uit de 11e eeuw en het interieur is versierd in de late barok stijl met twee zijbeuken gedeeld door 20 zuilen. De gevel van de kathedraal is Byzantijnse stijl en is versierd met verschillende schilderijen van heiligen, waaronder een groot fresco van Sint-Andreas.

De Amalfi kust is beroemd om zijn productie van Limoncello likeur en het gebied is ook bekend vanwege de citroenenteelt. De citroenen die geteeld zijn in de regio zijn lang en groot, met een dikke en gerimpelde huid en een zoet en sappig vruchtvlees zonder veel pitten. Het is gebruikelijk om tussen februari en oktober citroenen in de tuinen en terrassen langs de gehele kust van Amalfi te zien.


Procida Gids

De Italiaanse eiland Procida is een klein eiland gelegen in de baai van Napels, in het zuiden van het land. Procida is gelegen tussen het vasteland en het grotere eiland Ischia en heeft een meer authentieke gevoel dan de toeristische eilanden Capri en Ischia. Aan de noordoostelijke kust van het eiland is de belangrijkste stedelijke hub, Procida Porto, waar de veerboten aanleggen en kleine bussen vertrekken om te reizen rond wegennet van het eiland. Het oudste deel van de schikking is op een defensieve hoge landtong. De rest van het eiland is vrij bebouwd, maar er is ook veel kleinschalige landbouw produceert groenten en fruit. Residentiële woningen kan worden gevonden over het hele eiland, maar aan de zuidkant van Procida is een andere meer geconcentreerd nederzetting, genaamd Chiaiolella. Een kleine gebogen eilandje, genaamd Vivara, ligt langs Procida; en is nu een natuurreservaat.

Veerboten naar Ischia maken een tussenstop in Procida. Er zijn zowel snelle als langzame diensten, en sommige vertrekken vanuit een andere haven in Napels, genaamd Mergellina, wat handig is voor het Italiaanse spoorwegnet. Procida wordt ook bediend door veerboten van Pozzuoli, de nabijgelegen stad op het vasteland.


Amalfi naar Procida Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Alicost 08:25 11:15 2 uur 50 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.