Agios Konstantinos
Alonissos
Veerboten naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Agios Konstantinos - Alonissos

Agios Konstantinos naar Alonissos Veerboot

Er zijn ongeveer 5 wekelijkse afvaarten tussen Agios Konstantinos en Alonissos. Deze ferry route wordt aangeboden door Magic Sea Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Agios Konstantinos Alonissos veerboten.

Agios Konstantinos Alonissos Veerboot Tijden

Agios Konstantinos Alonissos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Agios Konstantinos rond 10:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4u 8m.

Agios Konstantinos Alonissos Veerboot Prijzen

Agios Konstantinos Alonissos veerboot prijzen variëren tussen €100* en €533*. De gemiddelde prijs is €325*. De goedkoopste Agios Konstantinos Alonissos veerboot prijzen beginnen vanaf €50*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €185*. De gemiddelde prijs voor een auto is €419*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Agios Konstantinos naar Alonissos?

De afstand tussen Agios Konstantinos en Alonissos is ongeveer 73,7 mijl (118,6 km) of 64,0 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Agios Konstantinos Alonissos veerboot?

Ja, Magic Sea Ferries laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Agios Konstantinos en Alonissos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Agios Konstantinos en Alonissos.

Kan ik ook te voet reizen van Agios Konstantinos naar Alonissos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Magic Sea Veerboten tussen Agios Konstantinos en Alonissos.

Agios Konstantinos Alonissos Veerdienst schema's

  • Magic Sea Ferries - 5 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Alternatieven voor Agios Konstantinos - Alonissos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Sporadische eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Agios Konstantinos - Alonissos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Magic Sea Ferries
Gemiddelde prijs 344 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 4h 8m
Snelste Zeiltijd 4h 5m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 11:00
Afstand 64 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Agios Konstantinos naar Alonissos?

De reistijd per veerboot van Agios Konstantinos naar Alonissos is ongeveer 4h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Agios Konstantinos naar Alonissos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Agios Konstantinos naar Alonissos en dat is
  • Magic Sea Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Agios Konstantinos naar Alonissos?

Boek overtochten van Agios Konstantinos naar Alonissos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Agios Konstantinos Gids

Agios Konstantinos is een stad en voormalige gemeente in Phthiotida, Griekenland. Na de 2011 administratieve hervormingen werd de stad onderdeel van de gemeente Molos-Agios Konstantinos en is nu gerangschikt als een gemeentelijke eenheid. De stad heeft een haven met regelmatige veerverbindingen naar de eilanden Skiathos, Skopelos en Alonissos. Deze eilanden zijn onderdeel van de Noordelijke Sporaden archipel.
Het eiland is grotendeels bergachtig en is bedekt met een tapijt van cipres, plataan, eik, en pijnbomen. Door de tapijt behouden de hellingen van het eiland hun vocht om wilde geiten buiten te kunnen grazen. Het bos van Radi, een deel van de Natura 2000-regeling, wordt beschouwd als de oudste van de Balkan. Lage soorten eiken zijn de meest talrijke "bewoners".
Agios Konstantinos ligt 168 km ten noordwesten van Athene en is een kleine badplaats met een bevolking van ongeveer 2000 personen. De stad is door de jaren heen tot een handelsstad en een toeristische bestemmingen geworden vanwege de haven. Bezoekers van de stad kunnen heerlijk ontspannen op het strand, de oude architectuur van de straten bewonderen en de lokale keuken proeven.


Alonissos Gids

Het Griekse eiland Alonissos maakt deel uit van de Noordelijke Sporaden, samen met Skopelos (3 km naar het westen) en Skiathos, en is gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland heeft een ruige natuurlijke landschap en wordt omringd door kleine eilandjes verspreid over de archipel. Alonissos is een eiland ideaal voor bezoekers die willen ontspannen en genieten van ontspannen wandelingen in door dennenbossen, olijf- en boomgaarden. Het eiland is het meest afgelegen van de Noordelijke Sporaden eilandengroep, en is de thuisbasis van de National Marine Park van de Noordelijke Sporaden, een toevluchtsoord voor zeldzame zeevogels, dolfijnen en de mediterrane monniksrob, Monachus Monachus.

Wanneer je per boot op het eiland aankomt zult u Patitíri tegenkomen, de pittoreske haven en de hoofdstad van het eiland met zijn prachtige stenen geplaveide waterkant die zijn naam nam van de wijn persen gebruikt door de lokale bevolking. Hora (of Old Village) is de oude hoofdstad van het eiland. Een middeleeuws kasteel u een prachtig uitzicht op de zee, stenen huizen met foto perfecte hofjes, smalle geplaveide straatjes, dorsen vloeren en een aantal kerken kapselt de essentie van een typische Griekse eiland nederzetting.

Vanuit de haven is er veerboot en draagvleugelboot service vanaf Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.