COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Aegeon Pelagos

Aegeon Pelagos, een dochteronderneming van de Griekse veerbootmaatschappij Anek Lines, biedt eilandroutes aan tussen Kreta, de Cycladen en de Dodekanesos.

Daarnaast verzorgt Aegeon Pelagos overtochten vanuit steden als Piraeus en Heraklion. Sinds 2010 varen de veerboten van Aegeon Pelagos, plaatselijk bekend als Aigaion Pelagos, over de zuidelijke Egeïsche Zee. De vloot bestaat uit acht grote en moderne veerboten die beschikken over faciliteiten van topkwaliteit.

Aan boord van de veerboten kunt u genieten van de luxueuze sfeer en de uitstekende klantenservice door het personeel van Aegeon Pelagos terwijl u naar de mooiste eilanden van Griekenland vaart. Tijdens de reis kunt u tot rust komen in een van de stijlvolle cabines, lokale gerechten proeven in de selfservice restaurants of Griekse wijnen uitproberen in de bar.

Met Aegeon Pelagos is het dus erg gemakkelijk om te hoppen naar de historische Dodecanese eilanden, te genieten van de ruwe schoonheid van de Cycladen of het heerlijke eiland Kreta te ontdekken.

Direct Ferries biedt Aegeon Pelagos dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Aegeon Pelagos overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Aegeon Pelagos dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Aegeon Pelagos routes