adria_ferries_michela

Michela

Dit schip wordt niet meer bediend door Adria Ferries.

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Adria Ferries en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

Gebouwd in 1991, de Michela heeft een capaciteit van maximaal 830 passagiers en 221 voertuigen. Aan boord vindt u tal van faciliteiten, waaronder hutten, slaapstoelen, een zelfbedieningsrestaurant, diverse bars, een zwembad en duty-free winkel.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Aan boord van de Michela vindt u een selectie van hutten. Alle hutten hebben een eigen badkamer en bevinden zich op het bovendek.

Shoppen aan boord

Aan boord van de Michela treft u een dutyfree shop. De winkel biedt een grote selectie van parfums, sigaretten, bier, wijn, geest, snoep en kleding tegen zeer betaalbare prijzen.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Michela gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Michela

adria_ferries_michela_outside

Andere Adria Ferries Schepen

Michela Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip