Zan Fast Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Zan Fast Ferries

Zan Fast Ferries

Zan Fast Ferries is een operator uit Tanzania die regelmatig passagiersvervoer aanbiedt tussen Zanzibar en Dar es Salaam. Ze hebben momenteel twee hogesnelheidspassagiersveerboten, MV Zanzibar 1 en MV Zanzibar 2, met 4 afvaarten per dag vanaf elke terminal. Dankzij hun vloot van hogesnelheidscatamarans duurt het ongeveer 1 uur en 20 minuten om van Zanzibar naar Dar es Salaam te reizen.

Ze streven naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan boord van hun veerboten om ervoor te zorgen dat hun passagiers de meest plezierige reiservaring hebben. Elk van hun schepen heeft een scala aan faciliteiten, waaronder gratis Wi-Fi, toiletten en gratis oplaadpoorten voor mobiele telefoons op de stoelen. Gratis snacks en frisdrank zijn ook beschikbaar voor de business class en in de VIP Lounge.

De eerste afvaart vertrekt om 7 uur 's ochtends en de laatste om 16 uur 's middags. Bij Direct Ferries vindt u Zan Fast Ferries dienstregelingen, tarieven en kunt u Zan Fast Ferries ferry tickets boeken. Waar van toepassing vergelijken we Zan Fast Ferries ook met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Zan Fast Ferries raadplegen en Zan Fast Ferries veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Zan Fast Ferries ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Zan Fast Ferries routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.