COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Yingkou Ferry

Yingkou Ferry is uitgegroeid tot een van de populairste veerbootmaatschappijen van Zuid-Korea en China. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen Incheon (Zuid-Korea) en Yingkou (China). De overtochten duren ongeveer 28 uur en vormen een efficiënte en soepele manier van reizen tussen de twee landen.

De veerboot M/V Arafura Lily werd gebouwd in mei 1996. Het schip is maar liefst 150 meter lang en iets minder dan 23 meter breed. De M/V Arafura Lily heeft voldoende capaciteit voor 394 passagiers en beschikt over een ruime keuze aan kamers. De Economy kamers zijn betaalbaar en comfortabel terwijl de iets duurdere tweepersoonskamers meer luxe bieden.

Passagiers mogen maximaal 2 stuks bagage meenemen en de klantvriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het instappen zo soepel mogelijk verloopt. Voor aanvang van iedere overtocht wordt een uitgebreide veiligheidsprocedure doorlopen. Zo bent u verzekerd van een veilige en ontspannen reis.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Yingkou Ferry snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Yingkou Ferry routes