Yingkou Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Yingkou Ferry

Nieuwste aanbiedingen voor Yingkou Ferry

Yingkou Ferry

Yingkou Ferry is uitgegroeid tot een van de populairste veerbootmaatschappijen van Zuid-Korea en China. Het bedrijf biedt veerdiensten aan tussen Incheon (Zuid-Korea) en Yingkou (China). De overtochten duren ongeveer 28 uur en vormen een efficiënte en soepele manier van reizen tussen de twee landen.

De veerboot M/V Arafura Lily werd gebouwd in mei 1996. Het schip is maar liefst 150 meter lang en iets minder dan 23 meter breed. De M/V Arafura Lily heeft voldoende capaciteit voor 394 passagiers en beschikt over een ruime keuze aan kamers. De Economy kamers zijn betaalbaar en comfortabel terwijl de iets duurdere tweepersoonskamers meer luxe bieden.

Passagiers mogen maximaal 2 stuks bagage meenemen en de klantvriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat het instappen zo soepel mogelijk verloopt. Voor aanvang van iedere overtocht wordt een uitgebreide veiligheidsprocedure doorlopen. Zo bent u verzekerd van een veilige en ontspannen reis.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Yingkou Ferry snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking