Ontdek onze vracht veerbootmaatschappijen

Op zoek naar een bepaalde vracht veerbootmaatschappij? De directferries netwerk bevat de grootste keuze met ongeveer 30 in de aanbieding! Klik op de naam van de veerbootmaatschappij hieronder voor meer informatie waaronder gidsen, dienstregelingen, prijzen en andere nuttige info.

Vracht veerbootmaatschappijen

 • Adria Ferries

  Adria Ferries Vracht

  Adria Ferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Ancona met Durres (week) & Bari met Durres (week).

  Ontdek Adria Ferries Meest populaire routes
  Top Adria Ferries Routes
 • Anek Superfast

  Anek Superfast Vracht

  Anek Superfast verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Ancona met Patras (week), Ancona met Igoumenitsa (week), Ancona met Corfu (week), Bari met Patras (week), Bari met Igoumenitsa (week), Igoumenitsa met Venetië (week) & Patras met Venetië (week).

  Ontdek Anek Superfast Meest populaire routes
  Top Anek Superfast Routes
 • Balearia

  Balearia Vracht

  Balearia verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Alcudia met Barcelona (week), Barcelona met Ibiza (week), Barcelona met Palma (week), Denia met Ibiza (week), Denia met Palma (week), Ibiza met Valencia (week) & Palma met Valencia (week).

  Ontdek Balearia Meest populaire routes
  Top Balearia Routes
 • Brittany Ferries

  Brittany Ferries Vracht

  Brittany Ferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Bilbao met Portsmouth (week), Bilbao met Rosslare (week), Caen met Portsmouth (dagelijks), Cherbourg met Poole (week), Le Havre met Portsmouth (week), Plymouth met Santander (week), Plymouth met Roscoff (week), Portsmouth met St Malo (week), Portsmouth met Santander (week) & Roscoff met Rosslare (week).

  Ontdek Brittany Ferries Meest populaire routes
  Top Brittany Ferries Routes
 • Caronte & Tourist

  Caronte & Tourist Vracht

  Caronte & Tourist verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Messina met Salerno (week).

  Ontdek Caronte & Tourist Meest populaire routes
  Top Caronte & Tourist Routes
 • Color Line

  Color Line Vracht

  Color Line verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Hirtshals met Kristiansand (week), Hirtshals met Larvik (week), Kiel met Oslo (week) & Sandefjord met Stromstad (week).

  Ontdek Color Line Meest populaire routes
  Top Color Line Routes
 • Condor Ferries

  Condor Ferries Vracht

  Condor Ferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Guernsey met Jersey (week), Guernsey met Poole (week), Guernsey met Portsmouth (week), Jersey met Poole (week) & Jersey met Portsmouth (week).

  Ontdek Condor Ferries Meest populaire routes
  Top Condor Ferries Routes
 • Corsica Ferries

  Corsica Ferries Vracht

  Corsica Ferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Ajaccio met Nice (week), Ajaccio met Toulon (week), Bastia met Livorno (week), Bastia met Nice (week), Bastia met Savona (week), Bastia met Toulon (week), Golfo Aranci met Livorno (dagelijks), Golfo Aranci met Nice (week), Ile Rousse met Savona (week) & Ile Rousse met Toulon (week).

  Top Corsica Ferries Routes
 • Corsica Linea

  Corsica Linea Vracht

  Corsica Linea verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Ajaccio met Marseille (week), Bastia met Marseille (week), Ile Rousse met Marseille (week) & Marseille met Porto Vecchio (week).

  Ontdek Corsica Linea Meest populaire routes
  Top Corsica Linea Routes
 • DFDS Seaways

  DFDS Seaways Vracht

  DFDS Seaways verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Amsterdam met Newcastle (week), Calais met Dover (dagelijks), Kopenhagen met Oslo (week), Dieppe met Newhaven (dagelijks), Dover met Duinkerken (dagelijks), Frederikshavn met Oslo (dagelijks) & Kiel met Klaipeda (dagelijks).

  Ontdek DFDS Seaways Meest populaire routes
  Top DFDS Seaways Routes
 • Eckerö Line

  Eckerö Line Vracht

  Eckerö Line verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Helsinki met Tallinn (dagelijks).

  Ontdek Eckerö Line Meest populaire routes
  Top Eckerö Line Routes
 • Fjord Line

  Fjord Line Vracht

  Fjord Line verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Bergen met Hirtshals (week), Hirtshals met Stavanger (week), Hirtshals met Langesund (week) & Sandefjord met Stromstad (week).

  Ontdek Fjord Line Meest populaire routes
  Top Fjord Line Routes
 • Grandi Navi Veloci

  Grandi Navi Veloci Vracht

  Grandi Navi Veloci verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Barcelona met Ibiza (week), Barcelona met Ciutadella (week), Barcelona met Palma (week), Barcelona met Genua (week), Civitavecchia met Olbia (week), Civitavecchia met Palermo (week), Civitavecchia met Palermo Termini Imerese (week), Genua met Olbia (week), Genua met Palermo (week), Genua met Porto Torres (week), Ibiza met Valencia (week), Napoli met Palermo (week), Napoli met Palermo Termini Imerese (week), Palma met Valencia (week), Palma met Ibiza (week) & Palma met Ciutadella (week).

  Ontdek Grandi Navi Veloci Meest populaire routes
  Top Grandi Navi Veloci Routes
 • Grimaldi Lines

  Grimaldi Lines Vracht

  Grimaldi Lines verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Arbatax met Civitavecchia (week), Barcelona met Civitavecchia (week), Barcelona met Porto Torres (week), Brindisi met Igoumenitsa (week), Cagliari met Civitavecchia (week), Cagliari met Napoli (week), Cagliari met Salerno (week), Catania met Salerno (week), Civitavecchia met Olbia (week), Civitavecchia met Porto Torres (week), Livorno met Olbia (week), Livorno met Palermo (week), Palermo met Salerno (week) & Savona met Barcelona (dagelijks).

  Ontdek Grimaldi Lines Meest populaire routes
  Top Grimaldi Lines Routes
 • Irish Ferries

  Irish Ferries Vracht

  Irish Ferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Cherbourg met Dublin (week), Dublin met Holyhead (dagelijks) & Pembroke met Rosslare (week).

  Ontdek Irish Ferries Meest populaire routes
  Top Irish Ferries Routes
 • Jadrolinija

  Jadrolinija Vracht

  Jadrolinija verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Ancona met Split (week), Ancona met Zadar (week), Bar met Bari (week) & Bari met Dubrovnik (week).

  Ontdek Jadrolinija Meest populaire routes
  Top Jadrolinija Routes
 • Minoan Lines

  Minoan Lines Vracht

  Minoan Lines verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Ancona met Patras (week), Ancona met Igoumenitsa (week), Ancona met Corfu (week), Heraklion met Milos (week), Igoumenitsa met Venetië (week), Milos met Piraeus (week) & Patras met Venetië (week).

  Ontdek Minoan Lines Meest populaire routes
  Top Minoan Lines Routes
 • Moby Lines

  Moby Lines Vracht

  Moby Lines verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Bastia met Genua (week), Bastia met Livorno (week), Genua met Olbia (week), Livorno met Olbia (dagelijks), Olbia met Piombino (week) & Piombino met Portoferraio (week).

  Ontdek Moby Lines Meest populaire routes
  Top Moby Lines Routes
 • P&O Ferries

  P&O Ferries Vracht

  P&O Ferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Calais met Dover (dagelijks), Hull met Rotterdam (dagelijks) & Hull met Zeebrugge (week).

  Ontdek P&O Ferries Meest populaire routes
  Top P&O Ferries Routes
 • P&O Irish Sea

  P&O Irish Sea Vracht

  P&O Irish Sea verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Cairnryan met Larne (dagelijks) & Dublin met Liverpool (week).

  Ontdek P&O Irish Sea Meest populaire routes
  Top P&O Irish Sea Routes
 • Polferries

  Polferries Vracht

  Polferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Gdansk met Nynashamn (week) & Swinoujscie met Ystad (week).

  Ontdek Polferries Meest populaire routes
  Top Polferries Routes
 • Steam Packet

  Steam Packet Vracht

  Steam Packet verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Belfast met Douglas (week), Douglas met Dublin (week) & Douglas met Heysham (week).

  Ontdek Steam Packet Meest populaire routes
  Top Steam Packet Routes
 • Stena Line

  Stena Line Vracht

  Stena Line verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Belfast met Liverpool Birkenhead (week), Belfast met Cairnryan (dagelijks), Cherbourg met Rosslare (dagelijks), Dublin met Holyhead (week), Fishguard met Rosslare (dagelijks), Frederikshavn met Goteborg (week), Gdynia met Karlskrona (dagelijks), Goteborg met Kiel (week), Grenaa met Halmstad (week), Harwich met Hoek van Holland (dagelijks), Harwich met Rotterdam (week), Hoek van Holland met Killingholme (week), Killingholme met Rotterdam (week), Liepaja met Travemunde (week), Nynashamn met Ventspils (dagelijks) & Rostock met Trelleborg (week).

  Ontdek Stena Line Meest populaire routes
  Top Stena Line Routes
 • Tallink Silja

  Tallink Silja Vracht

  Tallink Silja verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Helsinki met Tallinn (dagelijks), Helsinki met Stockholm (week), Riga met Stockholm (week), Stockholm met Tallinn (week) & Stockholm met Turku (week).

  Ontdek Tallink Silja Meest populaire routes
  Top Tallink Silja Routes
 • Tirrenia

  Tirrenia Vracht

  Tirrenia verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Cagliari met Civitavecchia (week), Civitavecchia met Olbia (week), Genua met Olbia (week), Genua met Porto Torres (week) & Napoli met Palermo (week).

  Ontdek Tirrenia Meest populaire routes
  Top Tirrenia Routes
 • Trasmediterranea

  Trasmediterranea Vracht

  Trasmediterranea verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Barcelona met Ibiza (week), Barcelona met Mahon (week), Barcelona met Palma (week), Ibiza met Valencia (week), Mahon met Valencia (week), Palma met Valencia (week) & Puerto del Rosario met Cadiz (week).

  Ontdek Trasmediterranea Meest populaire routes
  Top Trasmediterranea Routes
 • TT Line

  TT Line Vracht

  TT Line verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Klaipeda met Trelleborg (week), Rostock met Trelleborg (dagelijks), Swinoujscie met Trelleborg (week) & Travemunde met Trelleborg (dagelijks).

  Ontdek TT Line Meest populaire routes
  Top TT Line Routes
 • Virtu Ferries

  Virtu Ferries Vracht

  Virtu Ferries verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Pozzallo met Valletta (week).

  Ontdek Virtu Ferries Meest populaire routes
  Top Virtu Ferries Routes
 • Wasaline

  Wasaline Vracht

  Wasaline verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Umea met Vaasa (week).

  Ontdek Wasaline Meest populaire routes
  Top Wasaline Routes
 • Wightlink

  Wightlink Vracht

  Wightlink verzorgt vracht overtochten en verbindt de haven van Fishbourne met Portsmouth (dagelijks) & Lymington met Yarmouth (dagelijks).

  Ontdek Wightlink Meest populaire routes
  Top Wightlink Routes