Voyager
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Voyager

Nieuwste aanbiedingen voor Voyager

Voyager

Voyager is een Caribische veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Franse eilanden Saint-Martin en Saint-Barthélemy, onderdeel van de Kleine Antillen.

Sinds de oprichting in 1995 vervoerde Voyager al meer dan 1 miljoen passagiers naar deze prachtige eilanden op basis van een handige en uitgebreide dienstregeling. De overtochten duren slechts 30 minuten.

De vloot van Voyager bestaat uit 3 veerboten die speciaal zijn toegerust voor het varen over de Caraïbische Zee. De Voyager 1 en Voyager 2 hebben beide voldoende capaciteit voor meer dan 100 passagiers en kunnen snelheden bereiken van respectievelijk 23 en 25 knopen. De nieuwste veerboot is de snelle en comfortabele catamaran Voyager3 Dreamliner. Dit schip werd gebouwd in 2011 en beschikt over een on-board audio- en videosysteem, 2 X 1300 KP motoren en een luxe business class lounge.

Alle veerboten van Voyager zijn modern ingericht met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over de Caraïbische Zee. Daarnaast beschikken de vaartuigen over een groot buitendek en binnendek met airco. U wordt door het vriendelijke personeel aan boord verwelkomd met een gratis drankje.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Voyager dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking