COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Voyager

Voyager is een Caribische veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Franse eilanden Saint-Martin en Saint-Barthélemy, onderdeel van de Kleine Antillen.

Sinds de oprichting in 1995 vervoerde Voyager al meer dan 1 miljoen passagiers naar deze prachtige eilanden op basis van een handige en uitgebreide dienstregeling. De overtochten duren slechts 30 minuten.

De vloot van Voyager bestaat uit 3 veerboten die speciaal zijn toegerust voor het varen over de Caraïbische Zee. De Voyager 1 en Voyager 2 hebben beide voldoende capaciteit voor meer dan 100 passagiers en kunnen snelheden bereiken van respectievelijk 23 en 25 knopen. De nieuwste veerboot is de snelle en comfortabele catamaran Voyager3 Dreamliner. Dit schip werd gebouwd in 2011 en beschikt over een on-board audio- en videosysteem, 2 X 1300 KP motoren en een luxe business class lounge.

Alle veerboten van Voyager zijn modern ingericht met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over de Caraïbische Zee. Daarnaast beschikken de vaartuigen over een groot buitendek en binnendek met airco. U wordt door het vriendelijke personeel aan boord verwelkomd met een gratis drankje.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Voyager dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Voyager routes