COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Voyager

Voyager is een Caribische veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt tussen de Franse eilanden Saint-Martin en Saint-Barthélemy, onderdeel van de Kleine Antillen.

Sinds de oprichting in 1995 vervoerde Voyager al meer dan 1 miljoen passagiers naar deze prachtige eilanden op basis van een handige en uitgebreide dienstregeling. De overtochten duren slechts 30 minuten.

De vloot van Voyager bestaat uit 3 veerboten die speciaal zijn toegerust voor het varen over de Caraïbische Zee. De Voyager 1 en Voyager 2 hebben beide voldoende capaciteit voor meer dan 100 passagiers en kunnen snelheden bereiken van respectievelijk 23 en 25 knopen. De nieuwste veerboot is de snelle en comfortabele catamaran Voyager3 Dreamliner. Dit schip werd gebouwd in 2011 en beschikt over een on-board audio- en videosysteem, 2 X 1300 KP motoren en een luxe business class lounge.

Alle veerboten van Voyager zijn modern ingericht met grote ramen die een prachtig uitzicht bieden over de Caraïbische Zee. Daarnaast beschikken de vaartuigen over een groot buitendek en binnendek met airco. U wordt door het vriendelijke personeel aan boord verwelkomd met een gratis drankje.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Voyager dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.