Slovakia

Hoe u overtochten vanuit Slovakia naar Austria kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Slovakia en Austria, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Twin City Liner. De Bratislava naar Wenen ferry overtocht opereert dagelijks met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Slovakia Austria overtocht tussen Bratislava and Wenen.

Slovakia Austria Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Slovakia naar Austria

Over Austria:

Oostenrijk is een door land ingesloten natie in Centraal Europa, grenzend aan Duitsland en Tsjechië in het Noorden, Slowakije en Hongarije in het Oosten, Slovenië en Italië in het Zuiden, Zwitserland en Liechtenstein in het Westen.

Met 3/4 van het land bedekt door de Alpen is Oostenrijk volgepakt met een gevarieerde mix aan landschappen. Van ruige bergen tot glooiende weilanden, wijngaarden en rivieren.

Oostenrijk's geschiedenis als Europese macht heeft bijgedragen aan haar kunst en cultuur, waarbij Wenen voor lange tijd een belangrijk centrum van muzikale innovatie was.