Copenhagen

Hoe boekt u een Veerboot naar Kopenhagen

Op directferries.nl kunt u online snel, gemakkelijk en veilig uw overtocht naar de haven van Kopenhagen in Denemarken plannen, vergelijken en boeken.

Met onze vergelijkingstool vergelijkt u met één snelle en eenvoudig zoekopdracht alle veerdiensten naar Kopenhagen, inclusief alle beschikbare alternatieven.

Het enige wat u hoeft te doen is de relevante informatie op onze 'Zoek en boek' in te voeren en op zoek te klikken om verder te gaan.

Veerboten naar Kopenhagen

Klik voor Kaart

Veerboot naar Kopenhagen Alternatieven

Kopenhagen Veerdiensten

 • DFDS Seaways Oslo naar Kopenhagen
  • 7 Afvaarten / Week 19 uur
  • Prijsaanvraag

Veerboot naar Kopenhagen klantenrecensies

 • "Vlotte verbinding Oslo - Kopenhagen"

  Prachtige boot, voldoende ruime kajuit, hygiënisch, voorzieningen aan boord top, en een heel goed ontbijt. Stipt vertrek en aankomst

  'Tom' reisde per boot Veerboot naar Kopenhagen met DFDS Seaways aan boord de Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prima reis"

  Voor weinig geld in vergelijking met andere maatschappijen hadden wij een schone hut met stapelbed en eigen douche en toilet. Ontbijt was prima en het amusement in de avond een leuk tijdverdrijf. Aanrader voor wie geen overbodige luxe wil en toch een prettige overtocht voor een mooie prijs.

  'Hilde' reisde per boot Veerboot naar Kopenhagen met DFDS Seaways aan boord de Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Leuke overtocht "

  Wij hebben deze overtocht als mooi ervaren. Het enige wat er niet goed is dat er geen goede zitplaatsen zijn waar je niks hoeft te kopen eten of drinken

  'Kornelis' reisde per boot Veerboot naar Kopenhagen met DFDS Seaways aan boord de Crown Seaways

  Lees meer Lees minder
 • "Prettig reizen, minder prettig slapen"

  De boot Oslo - Kopenhagen is comfortabel, omdat deze 's nachts vaart, veel entertainment biedt en 's ochtends kom je aan in Kopenhagen zonder het gevoel te hebben van verloren reistijd. Inchecken (3 personen en 1 auto) verloopt vlot en professioneel en je krijgt direct de keycard van je hut (makkelijk). Onze vreugde van het hebben van een hut direct tegen het achterdek aan (fijn, kun je makkelijk een romantische frisse neus halen), sloeg 's avonds om in ergernis. Vanaf 22.00 tot ongeveer 2.30 zat direct onder onze hut het podium van de nachtclub en we hoefden niet naar deze club om te dansen, want dat deden wij wel in ons bed! Mijn vrouw hield het om 0.00u niet langer uit en heeft geklaagd. Daarbij kreeg ze een andere hut aangeboden waar ze alleen heeft geslapen, omdat echtgenoot niet kon verplaatsen, want ons kind sliep (gelukkig) wel! Kortom, een erg verstoorde nachtrust (en de nachtboot was zo'n aangenaam idee :-|) en hoofdpijn in de ochtend. Advies, zorg dat als u boekt u een hut heeft ver van de muziek vandaan!

  'Rene' reisde per boot Veerboot naar Kopenhagen met DFDS Seaways aan boord de Pearl Seaways

  Lees meer Lees minder