COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

V2V Vacations

De Canadese veerbootmaatschappij V2V biedt luxe cruisetochten aan tussen Vancouver en Victoria in de provincie British Columbia. Deze tochten duren iets meer dan 3 uur. Passagiers varen over de prachtige wateren langs de Southern Gulf Islands.

V2V maakt gebruik van de catamaran V2V Empress, met voldoende capaciteit voor 254 passagiers. U kunt kiezen uit twee verschillende klassen. In de 'Premium' klasse kunt u drankjes bestellen en op het zonnedek de schitterende uitzichten bewonderen. De 'Royal' klasse biedt voorrang bij het in-en uitstappen, een welkomstdrankje en overheerlijke lokale gerechten.

De V2V Empress beschikt over een conciërgeservice waar u advies kunt inwinnen over de leukste bezienswaardigheden van British Columbia. Bovendien kunt u gebruikmaken van gratis WiFi en oplaadpunten.

V2V verbindt de belangrijkste steden van British Columbia en werd opgericht door het echtpaar Hume en Rowan Campbell. Sinds 2015 is het bedrijf een dochteronderneming van de Riverside Coal Transport Company.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu V2V Vacations dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle V2V Vacations routes