V2V Vacations
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor V2V Vacations

Nieuwste aanbiedingen voor V2V Vacations

V2V Vacations

De Canadese veerbootmaatschappij V2V biedt luxe cruisetochten aan tussen Vancouver en Victoria in de provincie British Columbia. Deze tochten duren iets meer dan 3 uur. Passagiers varen over de prachtige wateren langs de Southern Gulf Islands.

V2V maakt gebruik van de catamaran V2V Empress, met voldoende capaciteit voor 254 passagiers. U kunt kiezen uit twee verschillende klassen. In de 'Premium' klasse kunt u drankjes bestellen en op het zonnedek de schitterende uitzichten bewonderen. De 'Royal' klasse biedt voorrang bij het in-en uitstappen, een welkomstdrankje en overheerlijke lokale gerechten.

De V2V Empress beschikt over een conciërgeservice waar u advies kunt inwinnen over de leukste bezienswaardigheden van British Columbia. Bovendien kunt u gebruikmaken van gratis WiFi en oplaadpunten.

V2V verbindt de belangrijkste steden van British Columbia en werd opgericht door het echtpaar Hume en Rowan Campbell. Sinds 2015 is het bedrijf een dochteronderneming van de Riverside Coal Transport Company.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu V2V Vacations dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking