COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Trieste Lines

Trieste Lines werd opgericht in 2001 en verzorgt snelle overtochten tussen Triëst in het noordoosten van Italië en een aantal havens langs de kust van Istrië, een schiereiland in het noorden van Kroatië.

Trieste Lines beschikt over een uitgebreid veerroutenetwerk met overtochten vanuit Triëst naar Pula, Porec, Rovinj en Piran. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de populairste rederijen van de regio en beschikt over de moderne en comfortabele draagvleugelboten Calarossa, Cris M en Fiammetta M.

Dankzij de handige dienstregeling van Trieste Lines kunt u de kosmopolitische stad Triëst en de kustplaatsen van Istrië op een fantastische manier ontdekken.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Trieste Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.