Trieste Lines
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Trieste Lines

Nieuwste aanbiedingen voor Trieste Lines

Trieste Lines

Trieste Lines werd opgericht in 2001 en verzorgt snelle overtochten tussen Triëst in het noordoosten van Italië en een aantal havens langs de kust van Istrië, een schiereiland in het noorden van Kroatië.

Trieste Lines beschikt over een uitgebreid veerroutenetwerk met overtochten vanuit Triëst naar Pula, Porec, Rovinj en Piran. Het bedrijf is uitgegroeid tot een van de populairste rederijen van de regio en beschikt over de moderne en comfortabele draagvleugelboten Calarossa, Cris M en Fiammetta M.

Dankzij de handige dienstregeling van Trieste Lines kunt u de kosmopolitische stad Triëst en de kustplaatsen van Istrië op een fantastische manier ontdekken.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Trieste Lines dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking