Tokyo Kyusyu Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tokyo Kyusyu Ferry

Tokyo Kyusyu Ferry

Tokyo Kyusyu is een Japanse operator die het hele jaar door regelmatige veerboten aanbiedt van Shinmoji naar Yokosuka. Ze hebben momenteel twee schepen in hun vloot: de Hamayu en de Soleil. Dit zijn allebei hogesnelheidsveerboten die in ongeveer 21 uur tussen Yokosuka en Shinmoji kunnen varen.

Tokyo Kyusyu biedt een breed scala aan faciliteiten aan boord van hun schepen, waaronder een winkel, een sauna, doucheruimte, een sportruimte, een bioscoop, een kinderspeelkamer en een restaurant waar ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Er is ook gratis WiFi beschikbaar aan boord. Passagiers kunnen ook kiezen uit een selectie van hutten, waaronder 4-persoons hutten en huisdiervriendelijke hutten met een eigen badkamer.

Afvaarten met Tokyo Kyusyu kunnen 2 maanden voor de vertrekdatum worden geboekt. Met Direct Ferries vindt u Tokio Kyusyu dienstregelingen, tarieven en kunt u Tokio Kyusyu ferry tickets boeken. Waar van toepassing vergelijken we Tokio Kyusyu ook met andere veerbootmaatschappijen, zodat u de beste prijs voor u kunt vinden.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Tokyo Kyusyu Ferry bekijken en Tokyo Kyusyu Ferry veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Tokyo Kyusyu Ferry bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.