Tokai Kisen
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tokai Kisen

Tokai Kisen

Tokai Kisen is een Japanse veerbootmaatschappij die het hele jaar door veerdiensten verzorgt van en naar Tokyo, Kanagawa, Chiba, Shizuoka en de Izu-eilanden.

Tokai Kisen heeft meer dan 120 jaar ervaring met het aanbieden van veerdiensten. De vloot bestuit uit 2 grote passagiersveerboten genaamd Tachibana-Maru en Salvia-Maru en 4 kleurrijke jet ferries: Seven Island Ai, Seven Island Niji, Seven Island Tomo en Seven Island Tairyo.

De overtochten tussen Tokyo en Izu Oshima duren 1 uur en 45 minuten terwijl de overtocht tussen Atami en Izu Oshima slechts 45 minuten in beslag neemt. Tokai Kisen verzorgt bovendien meerdere overtochten tussen de verschillende Izu-eilanden.

De Izu-eilanden zijn prachtige eilanden in de Grote Oceaan. U kunt er genieten van adembenemend mooie landschappen, ongerepte stranden en indrukwekkende wilde dieren spotten zoals dolfijnen en walvissen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tokai Kisen dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Tokai Kisen routes

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.