COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Tokai Kisen

Tokai Kisen is een Japanse veerbootmaatschappij die het hele jaar door veerdiensten verzorgt van en naar Tokyo, Kanagawa, Chiba, Shizuoka en de Izu-eilanden.

Tokai Kisen heeft meer dan 120 jaar ervaring met het aanbieden van veerdiensten. De vloot bestuit uit 2 grote passagiersveerboten genaamd Tachibana-Maru en Salvia-Maru en 4 kleurrijke jet ferries: Seven Island Ai, Seven Island Niji, Seven Island Tomo en Seven Island Tairyo.

De overtochten tussen Tokyo en Izu Oshima duren 1 uur en 45 minuten terwijl de overtocht tussen Atami en Izu Oshima slechts 45 minuten in beslag neemt. Tokai Kisen verzorgt bovendien meerdere overtochten tussen de verschillende Izu-eilanden.

De Izu-eilanden zijn prachtige eilanden in de Grote Oceaan. U kunt er genieten van adembenemend mooie landschappen, ongerepte stranden en indrukwekkende wilde dieren spotten zoals dolfijnen en walvissen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Tokai Kisen dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Tokai Kisen routes