Tane Yaku Jetfoil
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Tane Yaku Jetfoil

Tane Yaku Jetfoil

Tane Yaku Jetfoil biedt veerdiensten aan tussen Kagoshima en de eilanden Tanegashima en Yakushima in Japan. Het bedrijf maakt gebruik van twee snelle draagvleugelboten genaamd Rocket en Toppy.

Tane Yaku Jetfoil opereert op basis van een handige en uitgebreide dienstregeling. De veerboten varen vanuit Kagoshima en Ibusuki naar de havens van Miyanoura en Anbo op het eiland Yakushima of naar de haven van Nishinoomote op het eiland Tanegashima.

Aan boord van de veerboten Rocket en Toppy beleeft u een uiterst comfortabele reis naar prachtige bestemmingen in Japan. Aan boord bevindt zich een verkoopmachine waar u koude dranken kunt kopen. Het deskundige personeel van Tane Yaku Jetfoil zorgt ervoor dat de instapprocedure soepel verloopt.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Tane Yaku Jetfoil raadplegen en Tane Yaku Jetfoil veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Tane Yaku Jetfoil ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Tane Yaku Jetfoil routes

Tane Yaku Jetfoil routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.