Stradbroke Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferries biedt veerdiensten aan tussen North Stradbroke Island en South Moreton Bay Island, twee populaire toeristische bestemmingen aan de oostkust van Australië. De overtochten duren vrij kort, ongeveer 45 minuten, dus de voorzieningen aan boord zijn beperkt. Ideaal voor een comfortabele en zorgeloze reis. Aan boord bevindt zich een bar waar u een lichte snack of verfrissend biertje kunt bestellen terwijl u de prachtige omgeving bewondert.

Het vaartuig beschikt over airco, een absolute must tijdens de zinderende hitte van de Australische zomer. Aan boord wordt u begroet door de vriendelijke bemanningsleden die ervoor zorgen dat uw reis veilig en soepel verloopt.

Onder voorwaarden zijn huisdieren toegestaan aan boord. Om de reis zo efficiënt mogelijk te laten verlopen worden fietsende passagiers vriendelijk verzocht om bij het instappen te wachten totdat alle auto's en andere voertuigen aan boord zijn gegaan.

Bekijk Stradbroke Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Stradbroke Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Stradbroke Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.