COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Stradbroke Ferries

Stradbroke Ferries biedt veerdiensten aan tussen North Stradbroke Island en South Moreton Bay Island, twee populaire toeristische bestemmingen aan de oostkust van Australië. De overtochten duren vrij kort, ongeveer 45 minuten, dus de voorzieningen aan boord zijn beperkt. Ideaal voor een comfortabele en zorgeloze reis. Aan boord bevindt zich een bar waar u een lichte snack of verfrissend biertje kunt bestellen terwijl u de prachtige omgeving bewondert.

Het vaartuig beschikt over airco, een absolute must tijdens de zinderende hitte van de Australische zomer. Aan boord wordt u begroet door de vriendelijke bemanningsleden die ervoor zorgen dat uw reis veilig en soepel verloopt.

Onder voorwaarden zijn huisdieren toegestaan aan boord. Om de reis zo efficiënt mogelijk te laten verlopen worden fietsende passagiers vriendelijk verzocht om bij het instappen te wachten totdat alle auto's en andere voertuigen aan boord zijn gegaan.

Bekijk Stradbroke Ferries dienstregelingen, prijzen en boek Stradbroke Ferries ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Stradbroke Ferries ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Stradbroke Ferries routes en havens

Alle Stradbroke Ferries routes