SNAV Aliscafi
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor SNAV Aliscafi

SNAV Aliscafi routes and ports

SNAV Aliscafi klantenrecensies.

 • "Naar Procida"

  Ok! Goede reis!

  Lees meer Lees minder
 • "Goed voorbereiden"

  De boot (Napels-Capri) is echt prima! netjes, lekkere stoelen. Reserveren ging ook makkelijk. Tijden zijn prima! Enige is, ik heb wel even moeten zoeken waar ik de tickets moest ophalen op lokatie. Jammer dat dat niet digitaal kan, scheelt veel gezoek op de hele vroege ochtend. Wellicht gelijk de locatie van het juiste loket er gelijk bij vermelden (google-maps link?

  Lees meer Lees minder
 • "In orde"

  Comfortabele rit, vrij snel. Helaas wel duurder op de website van directferries dan aan de kiosk zelf. Tevens had bij het online ticket mogen vermeld staan dat wij dit nog moesten omwisselen én waar dit diende te gebeuren.

  Lees meer Lees minder
 • "Aangenaam en stipt"

  De overtocht van Napels naar Capri verliep correct. Ik ging de tickets de avond tevoren halen, wat eigenlijk niet nodig was. ‘s Morgens was er helemaal geen file. Op Molo Beverello hing een groot bord met vertrekuur, bestemming en maatschappij; maar de gate nummers waren niet aangegeven! Dat was even zoeken, maar als ik een boot zag aanleggen van SNAV ging ik die kant op en toonde een bemanningslid mijn ticket. OK. Het inchecken begon 20 minuten op voorhand en de catamaran vertrok stipt en kwam op het voorziene uur aan. Aan boord is een grote ruimte voorzien van rijen zetels, die je zelf kan kiezen. Rustige licht wiegende vaart. Het boordpersoneel is zeer vriendelijk, dat aan de desk minder, je kan amper een vraag stellen. Het vinden van de boot op Capri was chaotischer, nergens een aanduiding en de pier is uitgestrekt. Ik zag 2 grote catamarans van SNAV liggen en ging die kant op, de 1e was de mijne. OK. Ik was een half uur te vroeg en het was grappig om te zien hoe het boordpersoneel, dat op de kaai stond, aanhoudend mensen moest te woord staan die hun boot zochten, ook van andere maatschappijen of voor andere bestemmingen. Opnieuw correct inchecken en vertrek en aankomst. Deze maatschappij zou ik nog nemen. Maar de havens zouden hun systeem een beetje mogen aanpassen. Ik mag er niet aan denken hoe dat er in de zomer moet uitzien, zoekende en rennende toeristen in alle richtingen!

  Lees meer Lees minder
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.