COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Shin Nihonkai Ferry

Shin Nihonkai Ferry is een Japanse veerbootmaatschappij die veerdiensten aanbiedt in de regio's Hokkaido en Kyoto. Het bedrijf is zeer populair onder zowel de lokale Japanse bevolking als buitenlandse toeristen. In aanloop naar de Olympische Spelen van Tokyo in 2020 worden de voorzieningen aan boord van de boten van Shin Nihonkai Ferry vernieuwd. Daarnaast probeert Shin Nihonkai Ferry om personeelsleden aan te nemen die meerdere talen spreken.

Aan boord vindt u geweldige faciliteiten zoals een binnenzwembad, buitenzwembad en sauna. Sportliefhebbers, kinderen en filmfanaten kunnen hun hart ophalen in de verschillende themakamers. In verband met de relatief lange overtochten zijn er verschillende cabines en suites beschikbaar aan boord. Zo zijn de Deluxe Suites ideaal voor reizigers die veel comfort willen terwijl er ook kamers zijn voor solo-reizigers, gezinnen en grote groepen.

De personeelsleden in de terminal zijn zeer klantgericht en zorgen ervoor dat iedere passagier veilig aan boord stapt. Auto's, motors en fietsen kunt u parkeren op het parkeerdek.

Direct Ferries biedt Shin Nihonkai Ferry dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Shin Nihonkai Ferry overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Shin Nihonkai Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle Shin Nihonkai Ferry routes