Seatran Discovery
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Seatran Discovery

Seatran Discovery

Seatran Discovery biedt luxe veerbootverbindingen van Koh Samui naar het Mu Koha Ang Thong-gebied, dat Koh Tao, Koh Phangan en Donsak omvat. De nieuwe merknaam, voorheen bekend als Seatran Ferry, werd in 2004 geïntroduceerd om de verbeterde passagierservaring weer te geven.

Oorspronkelijk bedacht in 2002, was het doel van het bedrijf om een alternatieve transportkeuze naar Koh Samui te bieden, met betere veiligheidsnormen en comfort en tegelijkertijd betaalbare ticketprijzen te bieden. Twee jaar later werd Seatran Discovery geboren, waardoor klanten de kans kregen om te genieten van de prachtige Thaise eilanden aan boord van een luxer jacht. Deze nieuwe service werd gevierd door zowel de lokale bevolking als toeristen, waardoor het één van de meest populaire ferry maatschappijen in de omgeving is.

Hoewel de Seatran Discovery-vloot nu uit zeven hoogwaardige schepen bestaat, kan het oorspronkelijke jacht, gebouwd in 2004, maximaal 274 personen vervoeren, heeft het een lengte van meer dan 34 meter, beschikt het over een volledig van airconditioning voorziene cabine en zitplaatsen buiten met uitstekende uitzichtpunten voor de wereldberoemde Thaise vergezichten.

Direct Ferries biedt Seatran Discovery dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Seatran Discovery overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Seatran Discovery dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Seatran Discovery routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.