Seatours
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Seatours

Seatours

Seatours is een van de grootste toeristische veerbootmaatschappijen van IJsland. De veerboten van Seatours varen over de baai van Breidafjordur, van Stykkisholmur in het westen naar Brjanslaekur in het noordwesten van IJsland.

Aan boord van de moderne veerboot Baldur kunnen passagiers voertuigen meenemen zoals auto's, trailers en caravans. In de zomermaanden maakt de Baldur soms een extra tussenstop op Flatey, een prachtig klein eiland met kleurrijke negentiende-eeuwse huizen, een hotel en fascinerende vogels.

Tijdens het hoogseizoen bestaat het team van Seatours uit 50 deskundige en vriendelijke medewerkers die ervoor zorgen dat uw reis naar de mooiste bestemmingen van IJsland soepel verloopt.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Seatours bekijken en Seatours veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Seatours bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Seatours routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.