Sealink Queensland
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Sealink Queensland

Nieuwste aanbiedingen voor Sealink Queensland

Sealink Queensland

De Australische veerbootmaatschappij SeaLink Queensland biedt snelle veerdiensten aan tussen Townsville en Magnetic Island.

Sealink Queensland is onderdeel van de SeaLink Travel Group, een van de grootste veerbootmaatschappijen van Australië.

De vloot van SeaLink Queensland bestaat uit 3 snelle catamarans met voldoende capaciteit voor 300 passagiers. Sealink verzorgt dagelijks 18 overtochten van en naar Magnetic Island. De overtochten duren slechts 20 minuten. Aan boord van de catamarans van Sealink Queensland bevinden zich verspreid over 3 verdiepingen een bar, toiletten, airco en een zonnedek.

Townsville is de hoofdstad van North Queensland en wordt vaak beschouwd als de toegangspoort tot de Great Barrier Reef. De veerboten vertrekken vanuit de Breakwater Terminal in Townsville en varen naar de Nelly Bay Terminal in het zuidoosten van Magnetic Island. Bij aankomst op Magnetic Island kunt u aan de balie van SeaLink rondtochten en accommodaties boeken of auto's huren.

Direct Ferries biedt Sealink Queensland dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Sealink Queensland overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Sealink Queensland dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking