Sealink Northern Territory

Sealink Northern Territory biedt passagiers snelle boot verbidingen tussen Darwin, Mandorah en de Tiwi-eilanden.

Met ongeveer veertien dagelijks retourdiensten naar Mandorah, evenals drie wekelijkse diensten naar de Tiwi-eilanden, SeaLink Northern Territory vervoert u van terminal naar terminal in hoge snelheid catamarans.

De SeaLink Northern Territory vloot omvat de Tiwi Mantawi, met een capaciteit van maximaal 195 passagiers en reist met maximaal vierentwintig knopen, en de kleinere James Grant, die een capaciteit van 110 passagiers heeft. Aan boord van de Tiwi Mantawi vindt u een café, een selectie van binnenzitplaatsen in lounges met airconditioning en grote TV schermen, buitenzitplaatsen op het zonnedek en een privé lounge met airconditioning op het bovendek. De kleinere James Grant en beschikt ook over binnenzitplaatsen in een lounge met airconditioning en buitenzitplaatsen op het zonnedek. Snacks en koude dranken worden gekocht gedurende de reis.

SeaLink Northern Territory biedt op aanvraag ook informatie over de bestemmingen.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Sealink Northern Territory bekijken en Sealink Northern Territory veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Sealink Northern Territory bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Lees meer Lees minder

Alle Sealink Northern Territory routes