COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sealink Kangaroo Island

Sealink verzorgt dagelijkse overtochten tussen Zuid-Australië en Kangaroo Island. De veerboten vertrekken vanuit Cape Jervis, ten zuiden van Adelaide, en varen naar Penneshaw aan de oostkant van Kangaroo Island.

Aan boord van de twee moderne veerboten Sealion 2000 en Kangaroo Island varen passagiers in slechts 45 minuten over Backstairs Passage. U kunt warme dranken en snacks bestellen in het café, genieten van het adembenemend mooie uitzicht over zee of gebruikmaken van gratis WiFi.

Het prachtige Kangaroo Island is het op twee na grootste eiland van Australië. Sealink organiseert leuke rondtochten over het eiland die u aan boord kunt boeken.

Sealink Kangaroo Island werd opgericht in 1989 na overname van de veerdiensten van Philanderer Ferries, een bedrijf dat al sinds de jaren zeventig overtochten verzorgde tussen het Australische vasteland en Kangaroo Island. Sealink beschikt over moderne veerboten die garant staan voor een snelle en comfortabele reis.

Bekijk Sealink Kangaroo Island dienstregelingen, prijzen en boek Sealink Kangaroo Island ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Sealink Kangaroo Island ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Alle Sealink Kangaroo Island routes

Alternatieve maatschappijen en routes