COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Sea Las Perlas

De veerboten van Sea Las Perlas varen over de Golf van Panama in Midden-Amerika. Sea Las

Perlas verbindt de Panamese hoofdstad Panama City met de Pareleilanden San Miguel, Contadora en Viveros.

De grote catamaran van

Sea Las Perlas vertrekt vanuit de Balbao Yacht Club ten zuidwesten van het drukke centrum van Panama City. Aan boord bevindt zich een groot buitendek met comfortabele lange banken, ideaal voor passagiers die met kinderen reizen. Daarnaast beschikt de boot over uitstekende sanitaire voorzieningen en kunt u frisdranken en snacks bestellen. De overtocht vanuit Panama City naar de Pareleilanden duurt tussen de 90 minuten en 2 uur.

De zonnige Pareleilanden staan bekend om hun schitterende stranden. Voor de kust bevinden zich de mooiste snorkelplekken ter wereld. De Pareleilanden zijn zeer populair onder toeristen maar beschikken over vele afgelegen baaien en privéstranden. Op die manier kunt u optimaal tot rust komen tijdens uw vakantie.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Sea Las Perlas snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Sea Las Perlas routes