Safe Way Maritime
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Safe Way Maritime

Safe Way Maritime

Safe Way Maritime vervoert passagiers over de Caraïbische Zee tussen de havenstad La Ceiba op het vasteland van Honduras en het eiland Roatán.

Safe Way Maritime werd opgericht in de jaren negentig en is momenteel de enige rederij die over de tropische wateren van en naar Roatán vaart.

Aan boord kunnen passagiers tot rust komen en genieten van onvergetelijke uitzichten over de prachtige zee.

Safe Way Maritime beschikt over de Galaxy Wave, een grote catamaran met voldoende capaciteit voor 460 passagiers. Aan boord bevinden zich 250 standard class zitplaatsen in een lounge met airco op het benedendek. Op het bovendek bevinden zich 60 first class zitplaatsen met geweldig uitzicht op zee. Daarnaast zijn er 150 zitplaatsen beschikbaar op het buitendek. In de terminals en op de boot zelf kunt u snacks en drankjes kopen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Safe Way Maritime dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternatieve maatschappijen en routes

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.