COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries verzorgt overtochten vanuit Hillarys Boat Harbour in de West-Australische stad Perth naar Rottnest Island.

Rottnest Island is een geweldige vakantiebestemming en misschien wel met mooiste eiland van West-Australië. U kunt het eiland vanuit Perth snel bereiken aan boord van de veerboot MV Seaflyte.

De MV Seaflyte is 35 meter lang en heeft voldoende capaciteit voor 300 passagiers. Aan boord bevinden zich een binnen- en buitendek met comfortabele zitplaatsen en een bar waar u heerlijke snacks en drankjes kunt bestellen.

Rottnest Fast Ferries verzorgt dagelijks 4 overtochten tussen Hillarys Boat Harbour in Perth en Island Jetty aan de oostkant van Rottnest Island.

Hillarys Boat Harbour ligt op ongeveer 20 minuten ten noorden van het centrum van Perth, aan het einde van Hepburn Avenue. Aan de zuidzijde van de haven bevinden zich gratis parkeerplaatsen. Als u geen auto heeft, kunt u vanuit Greenwood Train Station bus 456 nemen naar de haven. Daarnaast is er op verzoek een gratis pendeldienst tussen uw hotel en de veerterminal beschikbaar.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Rottnest Fast Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Rottnest Fast Ferries routes en havens

Alle Rottnest Fast Ferries routes