Rottnest Fast Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries

Rottnest Fast Ferries verzorgt overtochten vanuit Hillarys Boat Harbour in de West-Australische stad Perth naar Rottnest Island.

Rottnest Island is een geweldige vakantiebestemming en misschien wel met mooiste eiland van West-Australië. U kunt het eiland vanuit Perth snel bereiken aan boord van de veerboot MV Seaflyte.

De MV Seaflyte is 35 meter lang en heeft voldoende capaciteit voor 300 passagiers. Aan boord bevinden zich een binnen- en buitendek met comfortabele zitplaatsen en een bar waar u heerlijke snacks en drankjes kunt bestellen.

Rottnest Fast Ferries verzorgt dagelijks 4 overtochten tussen Hillarys Boat Harbour in Perth en Island Jetty aan de oostkant van Rottnest Island.

Hillarys Boat Harbour ligt op ongeveer 20 minuten ten noorden van het centrum van Perth, aan het einde van Hepburn Avenue. Aan de zuidzijde van de haven bevinden zich gratis parkeerplaatsen. Als u geen auto heeft, kunt u vanuit Greenwood Train Station bus 456 nemen naar de haven. Daarnaast is er op verzoek een gratis pendeldienst tussen uw hotel en de veerterminal beschikbaar.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Rottnest Fast Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.