COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Rødne Fjord Cruise

Rødne Fjord Cruise is een van de grootste veerbootmaatschappijen van Noorwegen. Het bedrijf verzorgt overtochten tussen de stad Bergen aan de Noorse westkust en Rosendal aan de zuidkust van de Hardangerfjorden.

Rødne Fjord Cruise werd opgericht in 1956 en richtte zich in eerste instantie op het vervoeren van schoolkinderen. Sinds het prille begin heeft Rødne Fjord Cruise een enorme groei doorgemaakt. Vandaag de dag biedt het bedrijf de snelste overtochten aan tussen Bergen en Hardanger. Het hele jaar door vinden er afvaarten plaats.

De Hardangerfjord Express Boat Service verzorgt een twee uur durende toeristische overtocht langs de prachtige fjorden en meren van West-Noorwegen. De veerboot reist tussen Bergen en Rosendal. In Rosendal bevindt zich het mooie landgoed Baroniet Rosendal, ook wel bekend als het kleinste kasteel van Scandinavië.

Rødne Fjord Cruise biedt ook overtochten aan naar Flesland, een kleine gemeente ten zuiden van Bergen.

Via directferries.nl kunt u de dienstregelingen en prijzen van Rødne Fjord Cruise raadplegen en Rødne Fjord Cruise veerboottickets boeken. Op zoek naar de laagste tarieven? Geen zorgen, we zullen Rødne Fjord Cruise ook vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Rødne Fjord Cruise routes en havens

Alle Rødne Fjord Cruise routes