Pukwan Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Pukwan Ferry

Nieuwste aanbiedingen voor Pukwan Ferry

Pukwan Ferry

Pukwan Ferry is een veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt tussen de Zuid-Koreaanse stad Busan en Shimonoseki, een stad in de Zuid-Japanse regio Yamaguchi.

Pukwan Ferry werd in 1965 opgericht als eerste veerbootmaatschappij die passagiers en hun auto's vervoerde tussen Zuid-Korea en Japan. Vandaag de dag speelt Pukwan Ferry in de regio een toonaangevende rol als het gaat om economie, sociale ontwikkeling en toerisme.

Pukwan Ferry beschikt over een vloot van twee luxueuze veerboten met moderne en comfortabele voorzieningen. Pukwan Ferry is als enige Zuid-Koreaanse veerbootmaatschappij in het bezit van een AEO-veiligheidscertificaat. Veiligheid, klantenservice en milieubescherming staan hoog in het vaandel bij Pukwan Ferry.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Pukwan Ferry snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Alle Pukwan Ferry routes

Pukwan Ferry routes en havens

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking