COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Pukwan Ferry

Pukwan Ferry is een veerbootmaatschappij die overtochten verzorgt tussen de Zuid-Koreaanse stad Busan en Shimonoseki, een stad in de Zuid-Japanse regio Yamaguchi.

Pukwan Ferry werd in 1965 opgericht als eerste veerbootmaatschappij die passagiers en hun auto's vervoerde tussen Zuid-Korea en Japan. Vandaag de dag speelt Pukwan Ferry in de regio een toonaangevende rol als het gaat om economie, sociale ontwikkeling en toerisme.

Pukwan Ferry beschikt over een vloot van twee luxueuze veerboten met moderne en comfortabele voorzieningen. Pukwan Ferry is als enige Zuid-Koreaanse veerbootmaatschappij in het bezit van een AEO-veiligheidscertificaat. Veiligheid, klantenservice en milieubescherming staan hoog in het vaandel bij Pukwan Ferry.

Directferries.nl biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Pukwan Ferry snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Pukwan Ferry routes en havens

Alle Pukwan Ferry routes