Ploysiam Speedboat
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Ploysiam Speedboat

Ploysiam Speedboat

Ploysiam Speedboat is een transportdienst in Thailand die het hele jaar door veerboten verzorgt van Pak Bara Pier naar Koh Lipe. Hierdoor kunnen passagiers snel en gemakkelijk reizen tussen het vasteland van Thailand en de omliggende eilanden. Ze bieden ook privé vervoer van Hat Yai Airport naar Pak Bara Pier.

Er vertrekken 2 afvaarten per dag vanuit Koh Lipe, met een verwachte reistijd van ongeveer 90 minuten. Houd er echter rekening mee dat de aankomsttijd kan variëren afhankelijk van de weersomstandigheden en het aantal passagiers aan boord. Passagiers worden geadviseerd om ten minste 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn, zodat er genoeg tijd is om in te checken.

De boot die Pak Bara om 11.30 uur verlaat, stopt meestal 20 minuten bij Tarutao Island en Khai Island. Degenen aan boord kunnen even de benen strekken voordat ze de rest van hun reis vervolgen. De boot die Pak Bara om 13.30 uur verlaat, gaat meestal rechtstreeks naar Lipe Island.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Ploysiam Speedboat dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.