Newcastle Minicruise vanuit Amsterdam

De minicruise naar Newcastle vanuit de haven van Ijmuiden, Amsterdam bestaat uit 2 of 3 avonden aan boord. Verzorgd door DFDS Seaways, de reis vindt plaats aan boord van een van hun moderne cruise ferries die geweldige faciliteiten en entertainment voorzien van haven tot haven.

Voor meer informatie hierover kunt u terecht op deze pagina of gebruik als alternatief onze zoekoptie voor live-dienstregelingen en tarieven.

3-daagse Minicruise

Het schip komt aan bij de International ferry terminal in North Shields, ongeveer 7 mijl van het stadscentrum. Uw ticket is inclusief 2 overnachtingen aan boord van de cruise ferry in een privé ensuite cabine, entertainment aan boord en bij aankomst, bustransfer tickets naar de stad waar u tot 6 uur de tijd krijgt om de stad te verkennen.

4-daagse Minicruise

Als u meer tijd nodig heeft om de stad te verkennen dan kunt u uw reis verlengen door een nacht in het hotel te blijven. U dient indien u nog een nacht in Newcastle wilt blijven uw eigen accommodatie te regelen en de volgende dag de boot te nemen terug naar Amsterdam.

Hoe is het in Newcastle?

Vroeger een havenstad gelegen in het noordoosten van Engeland, Newcastle is uitgegroeid van een defensief fort op Hadrian's Wall tot een van de meest levendige en diverse steden in het Verenigd Koninkrijk.

Newcastle staat bekend om zijn Geordie cultuur en misschien haar voetbalteam - Newcastle United, maar deze prachtige stad heeft veel te bieden. Newcastle biedt wereldklasse winkelen bij Grey Street en Grainger Town, ontzagwekkende bezienswaardigheden zoals de Tyne Bridge, Victoria tunnel, de overblijfselen van de Muur van Hadrianus, Jesmond Dene Park, een reeks van galeries en nog veel meer.

Newcastle centrum is te voet relatief eenvoudig om te navigeren en zo vele gebieden zijn autovrij, het is een geweldige bestemming waar u de de dag door kunt brengen.

Lees meer Lees minder

Newcastle Minicruise Routes

Klik voor Kaart

Programma Newcastle Minicruise vanuit Amsterdam

Dag 1

15.00 – 17.00 uur: Inchecken
17.30 uur: Vertrek uit de haven van Ijmuiden richting Newcastle

Dag 2

09.00 uur: Aankomst in Newcastle
09.45 uur: De bus naar Newcastle waar u tot 6 uur de tijd heeft om op uw gemak de stad kunt verkennen
14.45 – 15.45 uur: De bus vertrekt richting de haven van Newcastle
17.00 uur: Het schip vertrekt uit Newcastle richting Amsterdam

Dag 3

09.30 uur: Aankomst in Amsterdam

Hoe is het aan boord DFDS Seaways?