Naviera Nabia
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naviera Nabia

Naviera Nabia

Naviera Nabia is gevestigd aan de inham Ria de Vigo in het noordwesten van Spanje. Het bedrijf biedt verschillende veerdiensten aan naar de Cies en de Ons-eilanden, bekend om hun ongerepte landschap en dromerige zandstranden.

Rias Baixas beschikt over de modernste vloot in de regio. De vloot bestaat uit een jacht en twee catamarans die garant staan voor een comfortabele en soepele reis. Aan boord vindt u toiletten en zowel overdekte als onoverdekte zitplaatsen. Geniet van prachtige uitzichten over zee of kom helemaal tot rust op de ruime zonnedekken.

Naviera Nabia biedt passagiers comfortabele overtochten naar de vredigste eilanden van Spanje. Sommige overtochten duren slechts veertig minuten.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Naviera Nabia dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Naviera Nabia routes and ports

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.