Naviera Nabia

De veerbootmaatschappij Naviera Nabia is gevestigd in de Ria de Vigo inham in het noordwesten van Spanje, en biedt frequente overtochten naar de Cies en Ons Eilanden, beroemd om hun ongerepte terrein en smetteloze zandstranden.

In toevoeging tot de moderne vloot van de regio Rias Baixas, bestaande uit een jacht en twee grote catamarans, de maatschappij biedt een comfortabele en betrouwbare reis. Aan boord van hun schepen, vindt u zowel binnen als buiten zit gebieden met fantastische uitzicht op zee, evenals uitstekende sanitaire voorzieningen en ruime zonneterrassen.

Naviera Nabia biedt sinds 1998 top-kwaliteit diensten aan haar klanten. Het bedrijf is ook voortdurend de zeilervaring voor vakantiegangers die op zoek zijn naar ontspaning op een aantal van de meest vreedzame eilanden van het land aan het verbeteren.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Naviera Nabia dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Lees meer Lees minder

Naviera Nabia routes en havens

Alle Naviera Nabia routes

Alternatieve maatschappijen en routes