COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

National Ferries Company

National Ferries Company (NFC) is eigendom van de regering van Oman. De veerbootmaatschappij verzorgt snelle overtochten tussen verschillende bestemmingen aan de Omaanse kust, waaronder Muscat, Khasab, Lima, Shinas, Dibba en Masirah.

De kustlijn van het Sultanaat Oman is maar liefst drieduizend kilometer lang. De veerdiensten van NFC zijn dan ook essentieel voor zowel de lokale bevolking als toeristen.

NFC beschikt over de twee snelste veerboten ter wereld. Shinas en Hormuz kunnen een topsnelheid bereiken van meer dan 55 knopen! De vaartuigen hebben voldoende capaciteit voor 208 passagiers en 56 auto's. Aan boord vindt u Economy, Business en VIP Class zitplaatsen, tv-schermen, dranken en lichte versnaperingen. Vergeet onderweg niet om te genieten van prachtige uitzichten over de kustlijn.

Sinds de oprichting in 2008 heeft NFC verschillende awards gewonnen, waaronder de Middle East Responsible Tourism Award, Worlds Leading Sustainable Tourism Award (2012) en World Responsible Tourism Award (2013). Op jaarbasis vervoert NFC meer dan 200.000 passagiers en 52.000 voertuigen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu National Ferries Company dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Alle National Ferries Company routes