COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Nankai Ferry

Nankai Ferry beheert een van de belangrijkste transportverbindingen van Japan. Het bedrijf biedt overtochten aan tussen Tokushima en Wakayama, een schiereiland dat deel uitmaakt van het Japanse hoofdeiland en relatief dicht in de buurt ligt van de internationale luchthaven van Osaka. Deze veerroute is voornamelijk populair omdat de overtocht tussen Tokushima en Wakayama slechts 2 uur duurt en veel sneller is dan welke route over het land dan ook.

Nankai Ferry beschikt over 2 grote veerboten die allebei regelmatig worden ingezet op deze veerroute. Beide veerboten hebben voldoende capaciteit voor 427 passagiers en 39 voertuigen. Ze hebben allebei een dek dat 108 meter lang en 17,5 meter breed is. Ondanks hun lengte zijn beide schepen erg snel en kunnen ze een snelheid bereiken van 21 knopen.

In verband met de korte reistijd zijn de voorzieningen aan boord vrij bescheiden. De boten zijn modern ingericht en beschikken over comfortabele stoelen en voldoende ruimte om de benen te strekken. Aan boord kunt u eten en drinken bestellen. De bemanningsleden zijn zeer vriendelijk en zorgen ervoor dat uw reis plezierig verloopt.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Nankai Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

Nankai Ferry routes en havens

Aan boord Nankai Ferry

Alle Nankai Ferry routes