Namhae Gosok Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Namhae Gosok Ferry

Nieuwste aanbiedingen voor Namhae Gosok Ferry

Namhae Gosok Ferry

Namhae Gosok verbindt de provincie Jeju, een Zuid-Koreaans eiland ten zuiden van het Koreaanse schiereiland, met de regio Goheung in de provincie Jeollanam-do aan de oostkust van het land.

Namhae Gosok werd opgericht in 1955. In 2004 werd de zeer populaire route tussen het eiland Jeju, vaak beschouwd als een van de mooiste stukjes Zuid-Korea, en Goheung toegevoegd aan de dienstregeling.

Namhae Gosok beschikt over 6 veerboten met een grote keuze aan een- of tweepersoonscabines. Op de binnendekken vindt u een groot aantal zitplaatsen.

Jeju is een zeer populaire vakantiebestemming onder de Koreanen. U kunt hier genieten van zonovergoten stranden, glooiende landschappen en luxe hotels.

Goheung is een van de zuidelijkste regio's van het Koreaanse schiereiland. Hier vindt u onder andere het Nato Space Centre en een bloeiende handel in zeevruchten en zeewier.

Bekijk Namhae Gosok Ferry dienstregelingen, prijzen en boek Namhae Gosok Ferry ferry tickets met directferries.nl. Op zoek naar een alternatieve route of veerbootmaatschappij? Geen zorgen, we zullen Namhae Gosok Ferry ook vergelijken met alternatieve veerbootmaatschappijen.

Namhae Gosok Ferry routes en havens

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking