MOL Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor MOL Ferry

MOL Ferry

MOL Ferry verzorgt binnenlandse overtochten in Japan. Deze veerdiensten worden tot 12 keer per week aangeboden en verbinden de haven van Tomakomai op het hoofdeiland Honshu met de haven van Tomakomai op het noordelijk gelegen eiland Hokkaido.

MOL beschikt over een veerboot genaamd Sunflower. Dit vaartuig beschikt over luxe cabines in zowel westerse als Japanse stijl, met traditionele Tatami vloermatten. Wanneer u liever geen cabine boekt, kunt u een bed reserveren in een grote en comfortabele kamer met bescheiden faciliteiten.

's Avonds kunt u in het buffetrestaurant aan boord genieten van Japanse, Chinese of westerse gerechten. In de winkel kunt u onder andere terecht voor souvenirs en basisbenodigdheden.

Direct Ferries biedt MOL Ferry dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u MOL Ferry overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu MOL Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.